Δημητριάδης Θεόφιλος

Δημητριάδης Θεόφιλος

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ
Ορθοπεδικός Χειρουργός
Εξειδικευμένος στην Επανορθωτική και
Αρθροσκοπική Χειρουργική
Πιστοποιημένος στη Ρομποτική Χειρουργική
Μέλος του Ιατρικού Επιτελείου των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ
Ανθέων 34, Περαία, Θεσσαλονίκη
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Δημητριάδης Θεόφιλος γεννήθηκε στη Βέροια το 1971, αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Κάτω Τούμπας το 1989. Διατηρεί το ιατρείο του στην Περαία Θεσσαλονίκης από το 2009. Εξετάζει και χειρουργεί στις ιδιωτικές κλινικές της πόλης.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. (2001). Προηγήθηκαν σπουδές στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι.Θ. (1994). Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Αθλητικών Κακώσεων , Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκόπησης (ESSKA) και της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας (Ε.Α.Ε.), εξειδικεύεται στην αρθροσκοπική χειρουργική, την τραυματιολογία και τις ολικές αρθροπλαστικές.

Έλαβε την ειδικότητα του στο μοναδικό τμήμα Αθλητικών Κακώσεων στο Γ.Ν.Θ. “ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ” και στο Huddersfield Royal Infirmary στο Ην. Βασίλειο. Μέλος του ιατρικού επιτελείου των Εθνικών Ομάδων μπάσκετ από το 2010.

Με βάση την εμπειρία και την συνεχή ενημέρωση εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές: ελάχιστης επεμβατικότητας (MIS) και ταχείας αποκατάστασης (FAST TRACK) για τις ολικές αρθροπλαστικές, διαδερμικής οστεοσύνθεσης (MIPO) για τα κατάγματα και βιολογικές – κυτταρικές τεχνικές για την αντιμετώπιση των συνδεσμικών και χόνδρινων βλαβών.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Ρήξη Μηνίσκου - Ρήξη Πρόσθιου Χιαστού - Χόνδρινες βλάβες - Οστεοαρθρίτιδα Γόνατος - Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος - Αναθεώρηση Αρθροπλαστικής Γόνατος - Εξατομικευμένη Αρθροπλαστική Γόνατος - Καθοδηγούμενη Αρθροπλαστική Γόνατος - Αρθροσκόπηση Ισχίου - Οστεοαρθρίτιδα Ισχίου - Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου - Αναθεώρηση Αρθροπλαστικής Ισχίου

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο