Διαμαντόπουλος Παντελής

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
MD, MSc
Ιατρείο Αθήνας: Σεμιτέλου 6, Μέγαρο Μουσικής
Ιατρείο Αγρινίου: Γοργοποτάμου 16
Κατόπιν Ραντεβού

Ο Δρ Διαμαντόπουλος Παντελής αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου των Αθηνών. Έλαβε τίτλο ειδικότητας στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «ο Άγιος Σάββας» όπου εξακολούθησε να εργάζεται για 3 επιπλέον χρόνια αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην αποκατάσταση μαστού, στην αντιμετώπιση μελανώματος, στη χειρουργική κεφαλής και τραχήλου και στην αισθητική χειρουργική προσώπου και σώματος.

Ακολούθως εκπόνησε πρόγραμμα εξειδίκευσης στην αισθητική πλαστική χειρουργική στo πρότυπο κέντρο «Akademikliniken» της Στοκχόλμης, όπου είχε δυνατότητα με εκπαιδευτεί σε πληθώρα αισθητικών επεμβάσεων με έμφαση τη ρυτιδεκτομή(face-lift), τη ρινοπλαστική, τη μειωτική μαστών και την κοιλιοπλαστική.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ), της Eλληνικής Eταιρείας Mελανώματος και της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS).

Έχει κάνει αξιόλογο αριθμό δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά πάνω σε θέματα της ειδικότητας του. Υπήρξε ομιλητής σε διεθνή συνέδρια με αποκορύφωμα το 24ο συνέδριο της ISAPS το 2018 στο Μαιάμι και το συνέδριο της Ευρωπαικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (ESPRAS) το 2018 στη Λεμεσό.

Ο Δρ Διαμαντόπουλος έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επεμβάσεων αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, μικροχειρουργικής, σε επεμβάσεις ογκολογικής φύσεως, σε αποκαταστάσεις μαστού και σε επεμβάσεις έγχυσης λίπους.

Η μακρόχρονη θητεία του σε ογκολογικά νοσοκομεία του πρόσφερε αξιόλογη εμπειρία στην αποκατάσταση μαστού. Με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση ιχνηλατεί τις ανάγκες της κάθε ασθενούς και προβαίνει στην αποκατάσταση είτε με χρήση ενθεμάτων είτε με αυτόλογων ιστών. Έχει στη φαρέτρα του τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεταφοράς λίπους, που γίνονται σε επόμενο στάδιο για τη βελτίωση του όγκου και του περιγράμματος του μαστού.

Ως μέλος της εταιρείας μελανώματος, έχει εξειδικευτεί στην χειρουργική αντιμετώπιση του μελανώματος και άλλων τύπων καρκίνων του δέρματος αλλά και των μαλακών ιστών όπως τα σαρκώματα. Παράλληλα έχει ασχοληθεί με ογκολογικές χειρουργικές επεμβάσεις κεφαλής – τραχήλου και αποκατάσταση των ελλειμάτων με μικροχειρουργικές τεχνικές.

Ταυτόχρονα ασχολείται ιδιαίτερα με την αισθητική χειρουργική, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σε επεμβάσεις όπως κοιλιοπλαστική, αυξητική – μειωτική μαστών, ρυτιδοπλαστική (face-lift), ρινοπλαστική. Στόχος του η αποκατάσταση των φυσικών αναλογιών προσώπου και σώματος, η επίτευξη συμμετρίας και αρμονίας με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ψυχολογίας του ασθενούς και της εξασφάλισης μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Χειρουργική Δέρματος - Μαλακών Ιστών: Εγκαύματα, Σπίλοι, Αγγειακές Ανωμαλίες, Μελάνωμα, Καρκίνος Δέρματος / Μαστός: Αποκατάσταση Θηλής, Ανόρθωση Μαστών, Διόρθωση Σωληνωτών Μαστών, Αποκατάσταση Μαστού Μετά Από Μαστεκτομή, Αυξητική Μαστών, Λιπομεταφορά, Μειωτική Μαστών, Διόρθωση Γυναικομαστίας / Αισθητικές Χειρουργικές Επεμβάσεις Προσώπου: Επέμβαση Ρυτιδοπλαστικής (Face Lift - Neck Lift), Ρινοπλαστική, Βλεφαροπλαστική, Χειρουργική Αντιμετώπιση Βλεφαρόπτωσης, Ανόρθωση Όφρυος (Brow Lift), Μεταμόσχευση Λίπους, Ωτοπλαστική, Γενειοπλαστική / Αισθητικές Χειρουργικές Επεμβάσεις Σώματος :Χειρουργικές Επεμβάσεις Σε Ασθενείς Μετά Από Μεγάλη Απώλεια Βάρους - Σωματογλυτική, Αυξητική Γαμπών, Κοιλιοπλαστική, Βραχιονοπλαστική, Ανόρθωση Μηρών – Μηροπλαστική, Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική, Ανόρθωση – Αυξητική Γλουτών, Αιδοιοπλαστική / Μη Επεμβατική Ανάπλαση Προσώπου / Θεραπείες Σώματος / Laser / Παλμικό Φως – IPL:

MyDoctors shutterstock 1585448221 Μειωτική Μαστών - Η μειωτική μαστοπλαστική αποτελεί μια συνηθισμένη επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής, που στόχο έχει τη διόρθωση της μεγαλομαστίας, δηλαδή του μεγάλου μεγέθους των μαστών. Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που διαθέτουν δυσανάλογα αυξημένο στήθος για τα δεδομένα του σώματός τους και η επέμβαση αυτή τις απαλλάσσει από το περιττό βάρος, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αισθητική αρμονία στο σώμα. Γράφει ο […]
MyDoctors ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ VITAMIN A PHOTO Βιταμίνη Α: Ένα σημαντικό μόριο για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος - Η βιταμίνη Α ανήκει σε μια ομάδα ενώσεων που ονομάζονται ρετινοειδή. Βρίσκεται φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό και η ύπαρξή της σχετίζεται στενά με την καλή υγεία του δέρματος και των ιστών. Δυστυχώς, όμως, αποτελεί μια ουσία άκρως φωτοευαίσθητη με αποτέλεσμα να χάνεται καθημερινά από το δέρμα μας με άμεση συνέπεια τη φωτογήρανση. Για τον λόγο […]
MyDoctors shutterstock 1203033160 Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή - Ο καρκίνος του μαστού είναι ένα πρόβλημα με το οποίο έρχονται αντιμέτωπες πολλές γυναίκες στη σύγχρονη εποχή. Σε πολλές περιπτώσεις η λύση είναι η πλήρης μαστεκτομή, κάτι το οποίο συνεπάγεται ολική αφαίρεση του μαζικού αδένα. Αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα μένει χωρίς μαστό, γεγονός που κλονίζει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία της γενικότερα. Ο μαστός […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο