Βεργέτης Βασίλειος

Βεργέτης Βασίλειος

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος
Βασιλίσσης Σοφίας 115, Αθήνα
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Βεργέτης Βασίλειος γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή, έχει την ειδικότητα του Μαιευτήρα – Χειρουργού – Γυναικολόγου και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ελληνόγλωσσες και ξενόγλωσσες επιστημονικές ανακοινώσεις και ημερίδες και έχει συμμετάσχει σε πολλές επιστημονικές εργασίες που έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά. Επίσης, συμμετείχε στα σεμινάρια και workshops ATLS, ALSO και ACET.

Εκπαιδεύτηκε με κορυφαίους επιστήμονες στην μαιευτική γυναικολογία όπως επίσης στην ενδοσκοπική χειρουργική και υπογονιμότητα. Συνεργάστηκε και εκπαιδεύτηκε με κορυφαία κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Με σχεδόν δεκαπέντε χρόνια πείρας στη μαιευτική και γυναικολογία και στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, διαθέτει εμπειρία πάνω σε όλες τις πτυχές της θεραπείας και της τεχνολογίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Εξωσωματική γονιμοποίηση IVF - Προγεννητικός Έλεγχος - Διαταραχές του κύκλου - Πολυκυστικές Ωοθήκες - Παθήσεις Τραχήλου - Ινομυώματα της μήτρας - Ενδομητρίωση - Ακράτεια ούρων

Αυτοάνοσα νοσήματα και κύηση Αυτοάνοσα νοσήματα και κύηση - Τα αυτοάνοσα νοσήματα διαταράσσουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και δημιουργούν αντισώματα, που επιτίθενται στα όργανα και τους ιστούς του οργανισμού. Παρουσιάζουν μεγάλη ετερογένεια, που αφορά το 5 – 8% του γενικού πληθυσμού, με τον αριθμό τους συνεχώς να αυξάνεται. Ο Δρ Βασίλειος Βεργέτης μας ενημερώνει για τις επιπτώσεις τους στη μητέρα και το έμβρυο. […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο