Βαχλιώτης Βασίλειος

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
Ειδικός Καρδιολόγος
Εξειδικευθείς στην Υπερηχοκαρδιογραφία και τις Νέες Τεχνικές των Καρδιολογικών Υπερήχων
Ιωάννη Φωκά 40, Λαμπρινή, Αθήνα
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο καρδιολόγος κος Βαχλιώτης Βασίλειος εισήχθη 1ος στην Ιατρική του πανεπιστημίου Πατρών από όπου αποφοίτησε το 1997.

Εξειδικεύτηκε στην Γενική Παθολογία στο Γ.Ν Πύργου και την συνέχεια στην Καρδιολογία στο Γ.Ν Αθηνών <<Γ. Γεννηματάς>>

Μετά το πέρας της ειδικότητας εξειδικεύτηκε περαιτέρω στην Υπερηχοκαρδιογραφία στο <<Τζάνειο>> Γ.Ν Πειραιά και παρακολούθησε σεμινάρια υπερηχοκαρδιογραφίας στο Hammersmith hospital του Λονδίνου.

Είναι υπ. Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει διατελέσει επιστημονικός διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του Πολυϊατρείου Locus Medicus με ενασχόληση στην καρδιολογική Γενετική και την κύηση.

Έχει πλούσια εμπειρία, αφού εκτός της μακράς νοσοκομειακής του θητείας, έχει διατελέσει συνεργάτης στα μεγαλύτερα διαγνωστικά κέντρα των Αθηνών, ενώ είναι θεράπων ιατρός του ομίλου ΥΓΕΙΑ, συνεργάτης της Γ΄ Καρδιολογικής κλινικής και της επεμβατικής καρδιολογικής ομάδας του κ. Κατρίτση, ιατρός της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών και του τμήματος τοκετών της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής του ΜΗΤΕΡΑ.

Διαθέτει συγγραφική και πλούσια επιστημονική δραστηριότητα με δημοσιεύσεις σε ξένα επιστημονικά περιοδικά, είναι μέλος της European Sosiety of Cardiology και της European Association of Echo cardiology ενώ έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Καρδιολογικός έλεγχος - Παρακολούθηση καρδιαγγειακών ασθενών - Υπέρηχοι – Triplex - Δοκιμασία κοπώσεως - Stress - contrast Echο - Holter – Συσκευές Παρακολούθησης - Προαθλητικός έλεγχος - Καρδιολογική Παρακολούθηση Κύησης - Διακοπή Καπνίσματος

MyDoctors Baxliotis shutterstock 1715238061 Νέες τεχνικές των καρδιολογικών υπερήχων. Ένα παράθυρο στο μέλλον; - Δεν πάει πολύς καιρός που όταν κάποιος συνάνθρωπός μας έπασχε από κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα θεωρούσαμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και τελειωμένα. Σήμερα, θεωρείται παράλογο να χαθεί άδικα κάποιος ασθενής επειδή δεν αντιμετωπίστηκε και δεν διαγνώστηκε σωστά. Βλέπουμε έτσι όλο και πιο πολλούς αρρώστους με σοβαρά προβλήματα Στεφανιαίας Νόσου και Καρδιακής Ανεπάρκειας να επιζούν περισσότερα […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο