Μπαλτογιάννης Δημήτρης

Μπαλτογιάννης Δημήτρης

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
MD, MHBA
Eξειδίκευση στη Γυναικολογική Ογκολογία και στη Λαπαροσκοπική – Ρομποτική Χειρουργική Γυναικολογικών Παθήσεων
Λεωφόρος Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό
Λεωφόρος Δωδώνης 44, Ιωάννινα
Νοσοκομείο Υγεία: Ερυθρού Σταυρού 4, Μαρούσι
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Δρ Μπαλτογιάννης Δημήτρης είναι απόφοιτος της ιατρικής σχολής Αθηνών και διετέλεσε την ειδικότητά του στην μαιευτική γυναικολογία στo Klinikum Aschaffenburg, μία Ακαδημαϊκή Κλινική του Πανεπιστημίου Würzburg. Είναι ένα από τα μεγάλα γυναικολογικά κέντρα της Ευρώπης με δυναμικό 100 κλινών και είναι πιστοποιημένo κέντρo από τη γερμανική εταιρεία γυναικολογικής ογκολογίας (AGO) και την γερμανική αντικαρκινική εταιρεία (DKG). Σαν ειδικευόμενος ξεκίνησε και τμήμα της εκπαίδευσης του στην γυναικολογική ογκολογία στο τμήμα χημειοθεραπειών για 2 χρόνια.

Το 2015 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του και απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας του Μαιευτήρα- Γυναικολόγου. Από το 2016 και μετά εργάστηκε ως επιμελητής (Oberarzt) και διευθυντής τμήματος λαπαροσκοπικής χειρουργικής καθώς και υπεύθυνος του τμήματος γυναικολογικής ογκολογίας.

Το 2017 απέκτησε τον τίτλο MIC II (Minimal Invasive Surgery) από την Γερμανική εταιρεία ελαχίστης επεμβατικής χειρουργικής (AGE).

Έχει εκπαιδευτεί στη ρομποτική χειρουργική στο STAN Institute του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Nancy στην Γαλλία, το πρώτο κέντρο στην Ευρώπη το οποίο ενσωματώνει την ρομποτική χειρουργική στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα.

Παράλληλα με την ειδικότητα του φοίτησε στο Frankfurt School of Management and Finance και το 2016 απέκτησε τον τίτλο ΜΗΒΑ (Master in Healthcare Business Administration).

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 έχει ανοίξει το ιδιωτικό του ιατρείο στην Αθήνα και είναι συνεργάτης της Α’ κλινικής γυναικολογικής ογκολογίας του νοσοκομείου Υγεία.

Στο κλινικό του έργο συμπεριλαμβάνονται πάνω από 1200 γυναικολογικές επεμβάσεις, αρκετές εκ των οποίων περίπλοκες ογκολογικές, επεμβάσεις αντιμετώπισης εν τω βάθει ενδομητρίωσης και χειρουργικής Μαστού.Σαν Μαιευτήρας έχει αναλάβει περί τους 1500 τοκετούς, αρκετοί από αυτούς σε κυήσεις υψηλού κινδύνου.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Γυναικολογικός Καρκίνος - Ενδομητρίωση - Ουρογυναικολογία - Γυναικολογικές Παθήσεις - Παθήσεις Μαστού

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο