Μπακάλη Αικατερίνη

Μπακάλη Αικατερίνη

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΣ
MD
Εξειδικευμένη Χειρουργός Μαστού
Υπερηχολόγος Μαστού DEGUM I.
GynBreast Athens: Βασ. Σοφίας 47, Κολωνάκι, Αθήνα
Κατόπιν Ραντεβού

Η Ιατρός Μπακάλη Αικατερίνη είναι Μαιευτήρας Γυναικολόγος εξειδικευμένη στη Μαστολογία και στη χειρουργική Μαστού. Έχει αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή του αγγλόφωνου Πανεπιστημίου Κομένιους στη Μπρατισλάβα με βαθμό Λίαν Καλώς.

Αμέσως μετά μετέβει στη Γερμανία για να εκπαιδευτεί στη Μαιευτική και Γυναικολογία. Από το 2015 ως το 2017 εργάσθηκε στην Κλινική Βethanien ένα Κέντρο Κυήσεων υψηλού κινδύνου καθώς και Κέντρο Μαστού στην περιοχή του Ιζερλόν Γερμανίας.

Από το 2017 ως το 2019 εργάσθηκε στο Klinikum Leverkusen, Κέντρο Μαστού, Κέντρο κυήσεων υψηλού κινδύνου και Κέντρο Γυναικολογικής Ογκολογίας καθώς για ένα χρόνο ήταν αποκλειστικά στο Κέντρο Μαστού. Η επαγγελματική της πορεία συνεχίστηκε σε ένα από τα πιο γνωστά Κέντρα Μαστού της Γερμανίας στην Κλινική St. Anna Duisburg, υπό την καθοδήγηση του Δρ. Ρεζάι, ενός από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους Μαστολόγους τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Κατά τη θητεία της αυτή, μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, συνέχισε να εργάζεται στο Κέντρο Μαστού ως Επιμελήτρια.

Το 2021 έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της, συνεχίζοντας ως υπεύθυνη Επιμελήτρια στο Κέντρο Μαστού της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Μίντεν στη Γερμανία, όπου και απέκτησε την Πιστοποίηση στον υπέρηχο Μαστού, έχοντας διεξάγει εκατοντάδες βιοψίες με κόπτουσα βελόνη υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση σε ύποπτα ευρήματα. Ως πρώτη χειρουργός πραγματοποίησε μεγάλο πλήθος χειρουργείων με ταυτόχρονη ογκοπλαστική αποκατάσταση.

Το καλοκαίρι του 2022 αποφάσισε, έχοντας αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία μετά την πολυετή θητεία της σε κέντρα Μαστού, να επιστρέψει στην πατρίδα της την Ελλάδα.

Με υψηλό φρόνημα λόγω γνώσεων και υπευθυνότητας είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις γυναίκες που ταλαιπωρούνται από Καρκίνο του Μαστού.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Υπερηχογράφημα Μαστών - Βιοψία κόπτουσας Βελόνης ύποπτων ευρημάτων Μαστού υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση - Εξειδικευμένη Θεραπεία Καρκίνου Μαστού - Χειρουργική Θεραπεία καλόηθων ευρημάτων Μαστού - Θεραεπεία Γυναικομαστίας σε άνδρες - Ογκοπλαστική Αποκατάσταση Μαστού

MyDoctors Bakali shutterstock 612402392 Σύγχρονη Χειρουργική Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού - Ο καρκίνος του μαστού είναι μία συχνή κακοήθεια καθώς αφορά 1 στις 8 γυναίκες, ένα ποσοστό που αγγίζει το 12%. Εντούτοις τα επιστημονικά δεδομένα αναφέρουν ότι η έγκαιρη διάγνωση σε πρώιμο στάδιο φτάνει τα ποσοστά ίασης μέχρι και 97%. Η χειρουργική αντιμετώπιση αποτελεί κομβικό σημείο στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Στόχος του χειρουργού είναι […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο