Αναγνωστάκος Κωνσταντίνος

Αναγνωστάκος Κωνσταντίνος

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ
MD
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ - ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Ιατρείο Μάνδρας: Στρ. Ζερβονικόλα 6, Μάνδρα
Ιατρείο Γέρακα: Εθνικής Αντιστάσεως 69, Γέρακας
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ

Ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Αναγνωστάκος Κωνσταντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πέραμα, νοτιοδυτικό προάστιο του Πειραιά. Αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Περάματος το 1994. Κατά τα λυκειακά του χρόνια δέχθηκε επιρροές από τον οικογενειακό του γιατρό οπού τον παρότρυνε για σπουδές στην Ιατρική. Τον Αύγουστο του 1996 έπειτα από εσωτερικές εξετάσεις του πανεπιστήμιου εισήχθη και αποφοίτησε έξι έτη αργότερα από το GR T POPPA στο ιστορικό για την Ελλάδα πανεπιστήμιο ιατρικής του Ιάσιου. Έλαβε τον τίτλο του αποφοίτου ιατρικής σχολής τον Δεκέμβριο του 2002 – πτυχίο ιατρικής σχολής «Gr T Popa» Ιασίου Ρουμανίας.

Το 2004 έπειτα από επιτυχείς εξετάσεις στην Ελλάδα έλαβε την πράξη αναγνώρισης ισοτιμίας και αντιστοιχίας Υπό τον διεπιστημονικό οργανισμό αναγνώρισης τίτλων ακαδημαϊκών και πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) υπό τον καθηγητή του Παν. Ιωάννινων Λεοντάρη. Το 2005 του χορηγήθηκε η άδεια άσκησης Ιατρικού επαγγέλματος από την νομαρχία Πειραιώς. Τον Ιανουάριο του 2006 ξεκίνησε την υπηρεσία υπαίθρου σε εάν πανέμορφο χωριό της κεντρικής Ευβοίας. Τρίμηνη εκπαίδευση στο Γ.Ν-Κ.Υ Κύμης Ευβοίας, ως ειδικευόμενος ιατρός.

Ιατρός υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου για διάστημα 12 μηνών στο Π.Ι. Μετοχίου Δίρφυων. Στο νοσοκομείο ΚΥ Κύμης υπηρέτησε από τον Ιανουάριο του 2006 έως και τον Ιούλιο του 2007.

Από τον Σεπτέμβριο 2007 έως τον Μάιο του 2008 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Σμηνίτης Υγειονομικού στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία υπηρετώντας διαδοχικά σε Τρίπολη, Αθήνα στο 251 ΓΝΑ, Σκύρο στην 135 Σμηναρχία Μάχης και Ελευσίνα στην 124 Πτέρυγα Μάχης.

Από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως τον Μάρτιο του 2009 υπηρέτησε ως ειδικευόμενος ιατρός στο κρατικό θεραπευτήριο Λέρου για έναρξη ειδικότητας, ειδίκευση στη Γενική Χειρουργική. Στην παραπάνω θέση παρέμεινε έως την 24-04-2009 υπό το καθεστώς της παράτασης ειδικευομένου ιατρού στο τμήμα της Γενικής Χειρουργικής. (Επιστημονικός Υπεύθυνος Κος Νίκος Χριστοδούλου).

Από τον Ιανουάριο του 2010 έως τον Απρίλιο του 2012 υπηρέτησε ως ειδικευόμενος ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου για ειδίκευση δυο (2) ετών στην Ορθοπεδική. Στην παραπάνω θέση παρέμεινε από τις 26-01-2012 έως την 29-03-2012 υπό το καθεστώς της παράτασης ειδικευομένου ιατρού στο τμήμα της Ορθοπεδικής του νοσοκομείου Καρπενησίου (Δ/ντής Κος Χρήστος Σδρένιας).

Από τον Ιούλιο 2012 έως τον Απρίλιο 2016: Ειδικευόμενος Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΚΑΤ» για συνέχιση της ειδίκευσης στην Ορθοπεδική.

Στις 20/10/2015 έλαβε τον τίτλο του Χειρουργού Ορθοπεδικού μετά από γραπτές και προφορικές εξετάσεις στο Αττικό Νοσοκομείο Αθηνών υπό τον καθηγητή Παν. Παπαγγελόπουλο.

KEOX – Δίπλωμα του Κολλεγίου των Ελλήνων Ορθοπεδικών μετά από γραπτές και προφορικές εξετάσεις στις 14-15 Δεκεμβρίου στη Λάρισα. Με τα αποτελέσματα των παραπάνω εξετάσεων έλαβε βράβευση-Υποτροφία για τρίμηνη εξειδίκευση σε κέντρο του εξωτερικού. (Πρόεδρος ΚΕΟΧ Κος Νίκος Παπαϊωάννου)

Τον χειμώνα του ιδίου έτους και μετά από πρόσκληση του ιατρού ορθοπεδικού χειρουργού Κου Ηλία Κοσμίδη επισκέφθηκε το νοσοκομείο Homerton της Μ. Βρετανίας. Clinical attachment at Homerton University Hospital, Stratford,UK.

Από τον Ιανουάριο του 2017 προσελήφθη στον Όμιλο Metropolitan έως και τον Δεκέμβριο του 2018.

Από τον Ιανουάριο του 2019 είναι Έμμισθος Επιμελητής Ορθοπεδικός Χειρουργός στην Βιοκλινική Αθηνών του Ομίλου Βιοιατρικής .

Παράλληλα, από τον Ιανουάριο 2017, διατηρεί ιατρείο στην Μάνδρα Αττικής καθώς και στον Γέρακα.

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Χειρουργική γόνατος και ισχίου - Διάστρεμμα Ποδοκνημικής - Οσφυαλγία - Αναγεννητική Ιατρική - PRPs – Platelet Rich Plasma - Βλαστοκύτταρα

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο