Αλεξόπουλος Αλέξιος

Αλεξόπουλος Αλέξιος

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Κωνσταντίνου Ωραιοπούλου 4 & Ερμού, Νέο Ηράκλειο
Κατόπιν Ραντεβού
Συνταγογραφεί ΕΟΠΥΥ
Ο Αλεξόπουλος Αλέξιος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Semmelweis University της Ουγγαρίας. Στο ιατρείο του αιματολόγου ο κάθε ασθενής έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη θεραπεία και την παρακολούθηση όλου του φάσματος των καλοήθων & κακοήθων αιματολογικών νοσημάτων.
Ο Αλεξόπουλος Αλέξιος ως αιματολόγος παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες όπως, μυελόγραμμα, οστεομυελική βιοψία, αιματολογία κύησης, θρομβοφιλία καθώς και μελέτη περιφερικού αίματος.
Ο ιατρός παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλες τις ασθένειες που εκδηλώνονται στα κύτταρα του αίματος (όπως αναιμία, λευκοπενία, θρομβοφιλία, αιμορροφιλία, υψηλός αιματοκρίτης) και τον μυελό των οστών (όπως λευχαιμία), τους λεμφαδένες (όπως λέμφωμα) και το μικρό περιβάλλον τους.
  • Οστεομυελική βιοψία
  • Μυελόγραμμα
  • Αιματολογία κύησης
  • Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
  • Τρίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση
  • Κατ’ οίκον επίσκεψη

Loading

Παθήσεις - Επεμβάσεις: Αναιμία - Λευκοπενία - Θρομβοπενία - Θρομβοφιλία - Λευχαιμία - Αιμορροφιλία - Λέμφωμα - Μυελόγραμμα - Οστεομυελική Βιοψία - Εξετάσεις Αιματολογικές Κακοήθων - Καλοήθεις Αιματολογικές Εξετάσεις

MyDoctors ALEXOPOYLOS shutterstock 111643082 min Θρομβοφιλία της κύησης. Ποιοι οι κίνδυνοι; - Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ότι η θρομβοφιλία απασχολεί και αγχώνει ολοένα και περισσότερες γυναίκες, οι οποίες θέλουν να τεκνοποιήσουν. Ο Αιματολόγος Αλέξιος Αλεξόπουλος απαντάει στους προβληματισμούς μας και εξηγεί τους κινδύνους, τη διάγνωση και τη θεραπεία της. – Με απλά λόγια, τι είναι η θρομβοφιλία της κύησης; Η εγκυμοσύνη είναι μία μαγική περίοδος στη […]

Loading

    Ρωτηστε τον Ιατρο