Σεξουαλικά Προβλήματα και Γυναίκα: Η Λύση είναι στο Laser !

Γράφτηκε από ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ :: [Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 13:18]
Σεξουαλικά Προβλήματα και Γυναίκα: Η Λύση είναι στο Laser !

Το πέρασμα του χρόνου φέρνει τις γυναίκες αντιμέτωπες με καταστάσεις που επηρεάζουν τη σεξουαλική τους ζωή, όπως πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, ατροφία και χαλάρωση κόλπου και ήπια ακράτεια ούρων. Κάποιες φορές οι προηγούμενες διαταραχές μπορεί να εμφανισθούν και στην αναπαραγωγική ηλικία της γυναίκας ιδίως μετά τον τοκετό.

Μέχρι πρόσφατα οι θεραπείες στα προβλήματα που επηρεάζουν άμεσα τη σεξουαλική υγεία της γυναίκας και του ζευγαριού ήταν αποκλειστικά είτε φαρμακευτικές είτε χειρουργικές με πτωχά και παροδικά αποτελέσματα. Πλέον ο σύγχρονος γυναικολόγος έχει στη φαρέτρα του μια επαναστατική θεραπεία που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στη γυναίκα. Το laser ανάπλασης κόλπου.

Το laser ανάπλασης κόλπου είναι μια ειδική τεχνολογία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον γυναικείο κόλπο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ενυδάτωση της περιοχής, την επαναφορά της ελαστικότητας, τη σύσφιξη των τοιχωμάτων και νέο υγιή ιστό στα τοιχώματα με φυσικό τρόπο χωρίς τη χρήση φαρμάκων από το στόμα ή ενδοκολπικών αλοιφών!

Η τεχνική της ανάπλασης αλλά και της σύσφιξης του χαλαρού γυναικείου κόλπου γίνεται χωρίς την χρήση αναισθησίας στις περισσότερες των περιπτώσεων, ή σε κάποιες, με την χρήση τοπικού αναισθητικού σπρέι εντός του κόλπου, αναίμακτα και χωρίς αποχή από τις δραστηριότητες και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η θεραπεία γίνεται σε περιβάλλον ιατρείου εξοπλισμένου με το ειδικό laser, διαρκεί περίπου 30 λεπτά και τα ευεργετικά αποτελέσματα, με βάση τις μελέτες, διαρκούν για πάνω από 12 μήνες.

Η χρήση των laser κόλπου είναι μια εξαιρετικά ασφαλής ιατρική διαδικασία, πάντα όμως σε εξειδικευμένους στον τομέα αυτό γυναικολόγους. Η σύγχρονη γυναίκα επιβάλλεται να διεκδικεί την υγιή σεξουαλική της ζωή, να μη συμβιβάζεται με πρόσκαιρες λύσεις και να μην εγκλωβίζεται σε προβλήματα που απλά πλέον θεραπεύονται οριστικά !

... it takes two to tango ...

Πολλές φορές σεξουαλικές δυσλειτουργίες αντιμετωπίζει και ο άνδρας, με τη διαταραχή στύσης να είναι η πιο συχνή. Για τον άνδρα η επάνοδος στο ερωτικό παιχνίδι έρχεται ... κατά ώσεις! Πλέον για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας εφαρμόζεται η θεραπεία της χαμηλής έντασης κρουστικών κυμάτων πέους. Η επαναστατική αυτή θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα την αγγειογένεση και την αύξηση της αιματικής ροής στο πέος, γεγονός που επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα στη στύση. Η θεραπεία περιλαμβάνει συνεδρίες σε περιβάλλον ιατρείου εξοπλισμένου με τον ειδικό μηχανισμό παραγωγής κρουστικών κυμάτων και πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία. Ανεπιθύμητες παρενέργειες δεν αναφέρονται στη διεθνή βιβλιογραφία και τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι και δύο έτη.
Από τον μαιευτήρα γυναικολόγο Ιωάννη Καλογήρου

Social share

Αρχειοθέτηση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd