Χαλαρή κοιλιά, ραγάδες, απώλεια βάρους; Και όμως μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε!

Γράφτηκε από ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑ :: [Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2019 13:53]
Χαλαρή κοιλιά, ραγάδες, απώλεια βάρους; Και όμως μπορείτε να...

Μετά από εγκυμοσύνη ή μετά από μεγάλη απώλεια βάρους μπορεί η κοιλιά να παρουσιάζει χαλάρωση, να ‘κρεμάσει’ και να έχει πολλές ραγάδες. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να χαρούμε το σώμα μας, να μην βρίσκουμε τα ρούχα που θέλουμε και να αισθανόμαστε μειονεκτικά στις προσωπικές μας στιγμές.
Σε αυτές τις περιπτώσεις τόσο η γυμναστική, οι κρέμες και τα διάφορα μηχανήματα δεν μπορούν να βοηθήσουν. Ακόμα και άτομα με φυσιολογικό βάρος μπορούν να παρουσιάζουν κρεμάμενη κοιλία.
Ένας εξειδικευμένος Πλαστικός Χειρουργός μπορεί να δώσει μόνιμη λύση. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά συνήθως με μια επέμβαση μπορούμε να βελτιώσουμε πολύ το σώμα μας. Μίνι - κοιλιοπλαστική ή ολική κοιλιοπλαστική σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση μπορεί να μετατρέψει το σώμα μας θεαματικά.
Η κοιλιοπλαστική είναι μια σημαντική επέμβαση η οποία σε νέους υγιείς ανθρώπους είναι πολύ ασφαλής και έχει πολύ καλά και μόνιμα αποτελέσματα.
Με αυτή την τεχνική μπορούμε να αφαιρέσουμε την περίσσεια δέρματος τόσο πάνω όσο και κάτω από τον ομφαλό, να συρράψουμε τους μύες και να κάνουμε λιποαναρρόφηση σε διάφορα σημεία. Το αποτέλεσμα είναι μια κοιλιά νεανική, σφριγηλή και μια λεπτή μέση. Οι τομές κρύβονται πολύ καλά, το αποτέλεσμα φαίνεται από την πρώτη ημέρα και ο ασθενής σε 10 ημέρες επιστρέφει στις κανονικές ασχολίες.
Όλες οι επεμβάσεις έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και αν σας ενδιαφέρει μια τέτοια επέμβαση πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα εξειδικευμένο έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό για να σας λύσει όλες τις απορίες.

Από την πλαστικό χειρουργό Λουίζα Μιχαλάκη.

Social share

Αρχειοθέτηση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd