Dermapen 4: Παγκόσμιο τεχνολογικό επίτευγμα για την ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος

Γράφτηκε από ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ :: [Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2019 12:33]
Dermapen 4: Παγκόσμιο τεχνολογικό επίτευγμα για την ανάπλαση...

Το Dermapen 4 αποτελεί την κορυφαία εξέλιξη των τελευταίων δεκαετιών στον τομέα του microneedling. Με την νέα καινοτόμο τεχνολογία της κεφαλής του, σαρώνει την επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας κανάλια (νιγμούς) έως και 104% πιο γρήγορα από παλαιότερες συσκευές. Η απόλυτα κάθετη διάτρηση του δέρματος καθώς και η ταχύτητα του, μεταφέρουν δια μέσω των νιγμών έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας. Έτσι, διεγείρεται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης του οργανισμού. Ως αποτέλεσμα έχει την ιδιαίτερα αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, την βελτίωση της επιφάνειας και της υφής του δέρματος. Με το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο εφαρμογής Dermapen 4 και Dp Dermaceuticals, οι θεραπείες πλέον είναι εντελώς ανώδυνες, πιο γρήγορες ασφαλείς και μας δίνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται; ( ενδείξεις)

• Λεπτές γραμμές και ρυτίδες . Χαλαρωμένο δέρμα
• Ουλές . Κάποιες περιπτώσεις αλωπεκίας
• Διεσταλμένους πόρους . Λιπαρότητα
• Ακμή και ουλές ακμής . Λεύκανση
• Υπερμελαγχρώσεις . Λάμψη
• Ραγάδες . Αντιοξειδωτική δράση
• Μετεγχειρητικές ουλές . Ανάπλαση

Εφαρμογή

Το Dermapen 4 εφαρμόζεται στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια και στο σώμα. Επιπλέον είναι εξαιρετική επιλογή για πιο δύσκολα σημεία όπως η περιοχή των ματιών, τα βλέφαρα, τα αυτιά , τα χείλη, η μύτη, τα μπράτσα, η κοιλιά, τα πόδια ή όπου υπάρχουν ραγάδες, ουλές και δυσχρωμίες. Τέλος, στο τριχωτό της κεφαλής εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε περιπτώσεις αλωπεκίας.

Είναι επώδυνο?

Οι παλαιότερες τεχνικές (roller, microneedling κ.λ.π) ήταν πολύ τραυματικές και αιματηρές, γι αυτό η χρήση αναισθητικής κρέμας ήταν απαραίτητη. Τώρα πλέον με το Dermapen 4 δεν υπάρχει καμιά σύγκριση. Αποτελεί την πιο ανώδυνη θεραπεία. Οι θεραπείες με το Dermapen 4 δεν χρειάζονται κανενός είδους αναισθητικό.

Ποια είναι η συχνότητα εφαρμογής?

Ανάλογα με το είδος της θεραπείας και την πάσχουσα περιοχή συνήθως συστήνουμε 3-8 συνεδρίες, σε διάστημα 2-8 εβδομάδων. Πριν την πρώτη συνεδρία γίνεται προσεκτική αξιολόγηση. Με βάση την αξιολόγηση αυτή καταλήγουμε πάντοτε σε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο συνολικής αντιμετώπισης των βλαβών που υπάρχουν.

Πόσο σύντομα θα δω αποτελέσματα?

Από την πρώτη συνεδρία και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επούλωσης. Ωστόσο μακροπρόθεσμα και πιο αισθητά αποτελέσματα είναι ορατά μετά από την 3η συνεδρία. Η κατάσταση του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται στην διάρκεια των επόμενων 6-12 μηνών.

Σημαντικές για την διατήρηση του αποτελέσματος είναι ενδεχομένως και κάποιες θεραπείες συντήρησης.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας?

Σε γενικά πλαίσια όχι. Ενδεχομένως να υπάρχει ήπιο ερύθημα ερυθρότητα για 1-2 ημέρες. Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στις δραστηριότητες τους άμεσα μετά την θεραπεία.
Η χρήση αναπλαστικής και αντηλιακής κρέμας είναι απαραίτητη για την γρήγορη επούλωση και προστασία του δέρματος.

Πόσο σύντομα μετά από ενέσιμα (βοτουλινική τοξίνη/υαλουρονικό οξύ) μπορώ να κάνω Dermapen?

Δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός σε αυτό. Ωστόσο, καλό θα είναι ο συνδυασμός των θεραπειών όπως και ο προγραμματισμός τους να γίνονται πάντα σε συνεννόηση με τον ιατρό.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες?

Το Dermapen 4 μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα θεραπειών. Είναι ιδανικό σε συνδυασμό με medical peels, αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες και Fractional laser.

Εποχή του χρόνου

Εφαρμόζεται σε όλη την διάρκεια του έτους, με ασφάλεια.
Από τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Κεραστάρη.


www.drkerastaris.gr www.kallist-medical.gr

Social share

Αρχειοθέτηση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd