ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ- ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Γράφτηκε από ΜΕΞΗΣ ΗΛΙΑΣ :: [Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 08:43]
ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ- ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το  στήθος αποτελεί  σημείο  αναφοράς της θηλυκότητας της γυναίκας γι' αυτό η αυξητική στήθους είναι η πιο συχνή επέμβαση αισθητικής χειρουργικής παγκοσμίως. Γυναίκες με μικρό, ή  ασύμμετρο στήθος μπορούν να βοηθηθούν με την επέμβαση της αυξητικής στήθους. Σήμερα η Πλαστική Χειρουργική με μια πληθώρα σχημάτων ενθεμάτων σιλικόνης μπορεί να εγγυηθεί ένα φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Το μέγεθος και το σχήμα του ενθέματος που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από τα σωματομετρικά κριτήρια (ύψος, εύρος θώρακα, υπάρχων μαστός) και τις επιθυμίες της γυναίκας. Έτσι καταλήγουμε στο ιδανικό για κάθε γυναίκα ενθεμα.

 

H επέμβαση διαρκεί μία ώρα και είναι ελάχιστα επώδυνη. Λίγες ώρες μετά την επέμβαση η ασθενής έχει μόνο ένα αίσθημα τάσης στην περιοχή και μπορεί να εξέλθει από την κλινική φορώντας μονό ένα απλό αθλητικό σουτιέν.

 

Αξίζει να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του μαστού για τις γυναίκες με ενθέματα σιλικόνης. Αντίθετα, μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες με ενθέματα σιλικόνης έχουν ελαφρώς μικρότερη πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου του μαστού. Επιπλέον, χωρίς πρόβλημα μπορεί να γίνει μαστογραφία ή υπέρηχος ανά πάσα στιγμή και η γυναίκα που έχει υποβληθεί σε αυξητική μαστού μπορεί να θηλάσει κανονικά, χωρίς κανένα κίνδυνο. Τα ενθέματα έχουν εγγύηση ποιότητας εφ΄όρου ζωής και δεν χρειάζονται αλλαγή μετά από κάποια χρόνια.

Aπο τον πλαστικό χειρουργό Ηλία Μέξη

 

Social share

Αρχειοθέτηση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!