Λόγω... διατροφής και λόγω... γιορτής

Γράφτηκε από ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ :: [Τρίτη, 21 Οκτώβριος 2014 20:39]
Λόγω... διατροφής και λόγω... γιορτής

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2014 με ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και κεφάτο party! Το mydoctors.gr ήταν εκεί ως χορηγός επικοινωνίας.

Για 8η συνεχή χρονιά, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» γιόρτασε με λαμπρότητα την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2014 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών (& Σκουφά – Κολωνάκι), διοργανώνοντας ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου, για υγεία & ευεξία»! Το πρωί της Πέμπτης 16/10 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών και Σκουφά στο Κολωνάκι, οι διατροφολόγοι της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με επικεφαλής τον κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, ενημέρωσαν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων. Το ίδιο βράδυ, σε μία ξεχωριστή βραδινή εκδήλωση στο BAR – RESTAURANT “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ” στο Κολωνάκι, διακεκριμένοι ομιλητές κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους «βελτίωσης της διατροφής για υγεία & ευεξία!». Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Δημήτρης Γρηγοράκης διαιτολόγος – διατροφολόγος, Σόφη Πασχάλη γυμνάστρια, Έλλη Παπαγγελή ιστορικός τέχνης - παρουσιάστρια και Κατερίνα Σκενδέρη PHD, επιστημονικός συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με συντονίστρια την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Έλενα Καλογρίτσα. Περισσότερα από 500 άτομα συγκεντρωθήκαν στο BAR – RESTAURANT "ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ" στο Κολωνάκι, για να ευχηθούν ταυτόχρονα στον Δημήτρη Γρηγοράκη για τα γενέθλια του, τα οποία συμπίπτουν ακριβώς την ίδια ημέρα με την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Όλοι ευχήθηκαν εγκάρδια τα «χρόνια πολλά» στον εορτάζοντα, ενώ αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε το Cocktail Party προς τιμήν των προσκεκλημένων, το οποίο επιφύλασσε εκπλήξεις με πολλά happenings! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν θαυμάσια διαιτητικά εδέσματα, όπως επίσης και τα προϊόντα των Χορηγών Εταιρειών. Τη βραδινή εκδήλωση της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»  τίμησε πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν: η Σόφη Πασχάλη, η Έλλη Παπαγγελή, ο Θάνος Καλλιώρας, η Ελένη Φιλίνη, η Κλέλια Πανταζή, η Κατερίνα Κόκλα, η Αθηνά Ξυνή, η Κατερίνα Ζαγοραίου, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA Τίνα Μιχαηλίδη, ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης της Collagen Power και πολλές ακόμα εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.
Και εμείς στη γιορτή
Το mydoctors.gr ήταν στην εκδήλωση ως χορηγός επικοινωνίας, οι συντάκτες του παρακολούθησαν τις ομιλίες της Επιστημονικής Ομάδας Λόγω... Διατροφής και ευχήθηκαν στον διατροφολόγο-διαιτολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη για τα γενέθλιά του!
Social share

Αρχειοθέτηση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!