carezone-lifting-frunte-1-5.jpg

Ξανανιώνουμε με Suture Lifting

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

3 Δεκεμβρίου, 2014

Φέτος θα υποδεχτούμε τον νέο χρόνο λαμπερές, ανανεωμένες και χωρίς ούτε μία  ρυτίδα στο πρόσωπό μας! Με ποιον τρόπο μάς εξηγεί η Μαρία Μαυρίδου, δερματολόγος, διευθύντρια του NEOTIS.

Καθώς η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική εξελίσσεται όλο και περισσότερο, μια νέα μη επεμβατική θεραπεία, η οποία πρωτοεφαρμόστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, έρχεται να αντιμετωπίσει τη γήρανση, τη χαλάρωση, την απώλεια όγκου και την πτώση  των ανατομικών στοιχείων του προσώπου και του σώματος. Μια νέα τεχνική ανόρθωσης των ιστών, η οποία αλλάζει την προσέγγιση στo lifting με ανάρτηση του δέρματος σε μία νέα θέση.

Στη μέθοδο Suture Lifting χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα απορροφήσιμα ράμματα «Silhouette Soft», φτιαγμένα από ένα πλήρως απορροφήσιμο και βιοσυμβατουλικό, το πολυγαλακτικό οξύ. Τα ράμματα παρασκευάζονται στις ΗΠΑ και είναι εγκεκριμένα από το FDA. Κατά μήκος, έχουν μικρούς κώνους προς τις δύο αντίθετες κατευθύνσεις, οι οποίοι σηκώνουν και συγκρατούν το δέρμα, όπως θα γινόταν σε ένα χειρουργικό lifting.

Πώς δρα η μέθοδος

Η μέθοδος Suture Lifting αποτελεί ένα Νέο Θεραπευτικό Πρωτόκολλο, μια καινοτόμο μέθοδο η οποία προσεγγίζει το lifting προσώπου και σώματος με δύο τρόπους δράσης:

-Κάνοντας lifting του δέρματος με άμεσο και ορατό αποτέλεσμα, το οποίο εμφανίζεται μόλις ο γιατρός στερεώσει τα νήματα.

-Αναδομώντας τους ιστούς σταδιακά και με φυσικό τρόπο καθώς η παρουσία του πολυγαλακτικού οξέος διεγείρει την παραγωγή του χαμένου κολλαγόνου και αποκαθιστά σταδιακά μέσα στον χρόνο τον όγκο του δέρματος.

Η εφαρμογή τους είναι ελάχιστα επιθετική και γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο χωρίς χειρουργικές τομές ή ράμματα. Τα νήματα τοποθετούνται στο δέρμα, μετά την τοπική αναισθησία, με πολύ λεπτές βελόνες.

Η μέθοδος Suture Liftingείναι είναι μια “tailor made” θεραπεία καθώς ο αριθμός των ραμμάτων που θα χρησιμοποιηθούν και ο σχεδιασμός της τοποθέτησης τους εξαρτώνται από την φθορά και τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Γι’ αυτό και πριν την θεραπεία πρέπει να γίνει μια ακριβής εκτίμηση των ανατομικών αλλαγών του προσώπου ή των περιοχών του σώματος στις οποίες θα χρησιμοποιηθούν τα ράμματα, έτσι ώστε να προκαθοριστεί το πρωτόκολλο εφαρμογής.

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα ο γιατρός έχει ολοκληρώσει την επανατοποθέτηση των ιστών διορθώνοντας την χαλάρωση χωρίς χειρουργική επέμβαση και εσείς επιστρέφετε στη δουλειά και στις καθημερινές και κοινωνικές σας δραστηριότητες ακόμη και αμέσως μετά την εφαρμογή.

To αποτέλεσμα είναι εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και συνεχίζει να βελτιώνεται για τους επόμενους 3-4 μήνες. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 18-24 μήνες περίπου. Στο πρόσωπο, ράμματα μπορούν να τοποθετηθούν στα ζυγωματικά, στο οβάλ, στο μέτωπο για lifting του άνω βλεφάρου και στον λαιμό. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι το εντελώς φυσικό αποτέλεσμά της χωρίς τον φόβο αλλοίωσης και παραμόρφωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου. Στο σώμα, τα ράμματα χρησιμοποιούνται για την ανόρθωση των γλουτών και του εσωτερικού των μηρών καθώς επίσης και για την σύσφιξη των μπράτσων και της κοιλιάς.

Suture Lifting & NEOTIS

Στο κέντρο ιατρικής αισθητικής NEOTIS επωφεληθείτε από τα πλεονέκτημα της μεθόδου Suture Lifting:

– Αναίμακτη, χωρίς τομές, μετεγχειρητικές επιπλοκές ενός χειρουργικού lifting, πόνο ή ταλαιπωρία.

-Εξατομικευμένη (tailor made), ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου σε μια ή πολλαπλές περιοχές του προσώπου ή του σώματος.

– Ανανεώνει και βελτιστοποιεί τη φυσική εμφάνιση και συνδυάζεται με άλλες αισθητικές θεραπείες (Υαλουρονικό και Botulinum Toxin).

Πηγή: http://www.neotis.gr

MyDoctors ajax loader

Άρθρα απο τον ίδιο συγγραφέα

carezone-lifting-frunte-1-5.jpg Ξανανιώνουμε με Suture Lifting - Φέτος θα υποδεχτούμε τον νέο χρόνο λαμπερές, ανανεωμένες και χωρίς ούτε μία  ρυτίδα στο πρόσωπό μας! Με ποιον τρόπο μάς εξηγεί η Μαρία Μαυρίδου, δερματολόγος, διευθύντρια του NEOTIS. Καθώς η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική εξελίσσεται όλο και περισσότερο, μια νέα μη επεμβατική θεραπεία, η οποία πρωτοεφαρμόστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, έρχεται να αντιμετωπίσει τη γήρανση, τη χαλάρωση, […]
πάχος Τοπικό πάχος; Διώξτε το άμεσα! - Τώρα υπάρχει λύση για να εξαφανίσουμε το τοπικό πάχος που μας άφησαν οι… ατασθαλίες του καλοκαιριού. Λέγεται Fast Slim και μας μιλάει για αυτήν η Μαρία Μαυρίδου, δερματολόγος – διευθύντρια του Neotis. Το Fast Slim είναι η νέα εντατική συνδυαστική θεραπεία 2 μηνών για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε. O συνδυασμός του προηγμένου συστήματος 4ης γενιάς λιπογλυπτικής Unipolar […]
woman-smiling-hat.jpg Αποχαιρετίστε τις πανάδες! - Για τη θεραπεία με MesoShine, η οποία συμβάλει στην άμεση ανανέωση του ταλαιπωρημένου δέρματος, εξαλείφοντας τις πανάδες, μας μιλάει η Μαρία Μαυρίδου, δερματολόγος, διευθύντρια του Neotis. Τι είναι Πρόκειται για μια νέα θεραπεία που περιέχει λευκαντικές και αντιοξειδωτικές δραστικές ουσίες για λεύκανση και ανανέωση του δέρματος. Απευθύνεται σε άτομα που έχουν μελαγχρωματικές βλάβες (μέλασμα, κηλίδες, […]
vice.jpg Ultherapy: Μη επεμβατικό lifting προσώπου και σύσφιξης σώματος - Η Ultherapy® είναι μια νέα, πρωτοποριακή και μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί εστιασμένους υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος χωρίς ερεθισμούς και χρόνο ανάρρωσης. Είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή που έχει πάρει έγκριση FDA στις ΗΠΑ για “μη-επεμβατικό lifting” του προσώπου και των ματιών, ενώ χρησιμοποιείται και για την σύσφιξη του χαλαρού […]
at-home-face-lift.jpg SUTURE LIFTING - Καθως η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική εξελισσεται όλο και περισσότερο, μια νεα μη επεμβατική θεραπεία, made in USA, ερχεται να αντιμετωπισει την γήρανση, την χαλάρωση, την απώλεια όγκου και την πτώση των ανατομικών στοιχείων του προσώπου και του σωματος. Μια νεα τεχνικη ανορθωσης των ιστων, η οποια αλλάζει την προσέγγιση στo Lifting με ανάρτηση του δέρματος […]