shutterstock_108027053.jpg

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ;

ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑ

18 Νοεμβρίου, 2016

Πολλές γυναίκες ζηλεύουν τις κοπέλες με καλλίγραμμο σώμα και έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση. Στην τηλεόραση και στα περιοδικά προβάλλονται όμορφες κοπέλες με μοντέρνα ρούχα και μικροσκοπικά εσώρουχα. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή μπορεί να βοηθήσει, αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα προβλήματα παραμένουν άλυτα.
Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέστε γιατί για όλα υπάρχει λύση. Ο Πλαστικός Χειρουργός μπορεί εύκολα και γρήγορα να σας βοηθήσει.

 

ΚΟΙΛΙΤΣΑ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ: η κοιλιοπλαστική είναι η λύση.
Τι είναι η κοιλιοπλαστική;
; Είναι ένα χειρουργείο πολύ συχνό στις μέρες μας, με το οποίο αφαιρούμε τη χαλαρωμένη κοιλιά, λεπταίνουμε τη μέση και αφαιρούμε τα παχάκια από το πλαϊνό τμήμα της κοιλιάς.
Πως γίνεται; Η επέμβαση γίνεται με γενική νάρκωση και παραμένετε στο νοσοκομείο για 1-2 ημέρες.
Ποιες γυναίκες κάνουν κοιλιοπλαστική; Γυναίκες που έχουν κάνει 2-3 παιδιά πολλές φορές παρουσιάζουν χαλάρωση στην κοιλιακή χώρα με περίσσεια δέρματος. Επίσης γυναίκες που έχουν χάσει πολλά κιλά μπορεί να παρουσιάσουν το ίδιο πρόβλημα.
Κάνουν και οι άντρες κοιλιοπλαστική; Ναι! Αν ένας άντρας χάσει 20-30 κιλά ή περισσότερα, τότε συνήθως παρουσιάζει μια κοιλιά που κρέμεται.
Για την ‘κρεμάμενη κοιλιά’ μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο εκτός από χειρουργείο; Δυστυχώς αν έχετε χαλάρωση και περίσσεια δέρματος, ούτε οι κρέμες ούτε η γυμναστική ούτε και τα διάφορα μηχανήματα που κυκλοφορούν στην αγορά μπορούν να βοηθήσουν.
Τι είναι η μινι- κοιλιοπλαστική; Πολλές γυναίκες έχουν μόνο μικρό πρόβλημα (χαλάρωση κάτω από τον ομφαλό) και τότε γίνεται ένα πιο ελαφρύ χειρουργείο, με μικρότερες ουλές και γρηγορότερη ανάρρωση.
Μπορώ να κάνω και λιποαναρρόφηση συγχρόνως; Πολύ συχνά μαζί με την κοιλιοπλαστική μπορούμε να αφαιρέσουμε λίπος από τη μέση, από τους μηρούς ή από τα μπράτσα στο ίδιο χειρουργείο.
Μπορώ να κάνω κοιλιοπλαστική και ανόρθωση ή σμίκρυνση στήθους συγχρόνως; Ναι, αλλά ο συνδυασμός 2 χειρουργείων θέλει ιδιαίτερη προσοχή τόσο από τον χειρουργό όσο και από τον ασθενή.
Καπνίζω, μήπως υπάρχει πρόβλημα; Αν καπνίζετε κάτω από επτά τσιγάρα την ημέρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως καπνίζετε ένα πακέτο και πάνω τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να το μειώσετε ή να το κόψετε. Αυτό γιατί το κάπνισμα επηρεάζει τόσο την γενική νάρκωση όσο και την επούλωση των τραυμάτων.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως από την πρώτη ημέρα του χειρουργείου.
Πονάει η επέμβαση; Για περίπου 5-7 ημέρες νιώθετε ένα τέντωμα, ένα τράβηγμα, το οποίο σιγά- σιγά υποχωρεί.
Θα έχω ουλές; Η ουλή είναι παρόμοια με αυτή της καισαρικής, αλλά λίγο πιο μακριά σε μήκος. Η ουλή είναι έτσι τοποθετημένη ώστε να κρύβεται από το εσώρουχο.
Πότε μπορώ να γυρίσω στη δουλεία μου; Συνήθως χρειάζεστε ξεκούραση για μια εβδομάδα. Από τη δεύτερη εβδομάδα, ανάλογα και με το επάγγελμα σας, μπορείτε να γυρίσετε στις ασχολίες σας.
Πόσα χρόνια κρατάει η κοιλιοπλαστική; Η κοιλιοπλαστική έχει μόνιμα αποτελέσματα. Δηλαδή η περίσσεια δέρματος δεν ξαναδημιουργείτε. Αν μετά την επέμβαση κάνετε δυο- τρία παιδιά ή αν έχετε μεγάλες αυξομειώσεις βάρους τότε μόνο μπορεί να χαλάσει το καλό αποτέλεσμα.
Τι επιπλοκές μπορεί να έχω; Οι επιπλοκές είναι σπάνιες (αιμορραγία, οίδημα ή μόλυνση του τραύματος, θρόμβωση των κάτω άκρων κλπ), οι οποίες όμως θεραπεύονται με την κατάλληλη αγωγή. Αν η επέμβαση γίνει από έναν εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό και αν ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσει τότε τα καλά αποτελέσματα είναι σίγουρα.
Πόσο θα μου κοστίσει; Η κοιλιοπλαστική είναι ένα σοβαρό χειρουργείο με πολύ καλά και μόνιμα αποτελέσματα, οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το χειρουργό που θα διαλέξετε και ανάλογα με το αν θα κάνετε συνδυασμό δυο επεμβάσεων.
Θα μείνω ικανοποιημένη; Οι περισσότερες γυναίκες που υποβάλλονται σε κοιλιοπλαστική, συνήθως έχουν παιδευτεί για χρόνια με γυμναστική, κρέμες και διάφορα μηχανήματα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Για αυτό και μετά από αυτήν την επέμβαση δεν μπορούν να πιστέψουν τη διαφορά στο σώμα τους και το καταπληκτικό αποτέλεσμα.

 

ΨΩΜΑΚΙΑ,ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ, ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΔΙΑ: η λιποαναρρόφηση είναι η απάντηση.
Τι είναι η λιποαναρρόφηση; είναι μια απλή και πολύ συνηθισμένη επέμβαση η οποία αφαιρεί το λίπος από τα σημεία του σώματος που έχουν πρόβλημα. Μέχρι τώρα έχει βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες και άντρες στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο να βελτιώσουν και να χαρούν το σώμα τους.
Είμαι υπέρβαρη, μπορεί η λιποαναρρόφηση να με βοηθήσει να χάσω βάρος; Η λιποαναρρόφηση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος, είναι κατάλληλη για πρόβλημα τοπικού πάχους. Δηλαδή με αυτήν την επέμβαση μπορούμε να αφαιρέσουμε το πολύ 3-4 λίτρα λίπους και όχι παραπάνω.
Σε ποία σημεία μπορώ να κάνω λιποαναρρόφηση; Μηροί, γλουτοί, γόνατα, κοιλιά, μπράτσα και ο λαιμός είναι σημεία στα οποία η επέμβαση μπορεί να βοηθήσει πολύ.
Θέλω να βελτιώσω και την κοιλιά μου μαζί, γίνεται; Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να γίνει συνδυασμός χειρουργείων, δηλαδή: λιποαναρρόφηση με κοιλιοπλαστική ή λιποαναρρόφηση με κάποιο χειρουργείο στους μαστούς.
Πώς γίνεται; Η επέμβαση γίνεται είτε με τοπική είτε με γενική νάρκωση και την ίδια μέρα πηγαίνετε σπίτι σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία και ένα σύστημα αναρρόφησης με τα οποία αφαιρούμε το λίπος μέσα από μικρές τομές του δέρματος.
Πότε μπορώ να κάνω λιποαναρρόφηση; Μετά την επέμβαση πρέπει να φορέσετε ένα ειδικό καλσόν για ένα μήνα, για αυτό και καλό είναι να μην γίνεται τους καλοκαιρινούς μήνες.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα; Από την πρώτη ημέρα φαίνεται το αποτέλεσμα, αλλά η τελική βελτιωμένη εμφάνιση είναι σε 6-8 εβδομάδες .
Πονάει; Τις πρώτες 2-3 ημέρες μπορεί να νιώσετε τσιμπήματα και μούδιασμα και ο ιατρός σας θα σας συστήσει απλά παυσίπονα, όπως Depon ή Ponstan.
Θα έχω ουλές; Μετά το χειρουργείο για περίπου 2 εβδομάδες μπορεί να έχετε μερικές μελανιές. Το καλό, όμως, με την λιποαναρρόφηση είναι ότι οι ουλές είναι τόσο μικρές και καλά κρυμμένες, που κανείς δεν θα καταλάβει ότι κάνατε κάτι.
Πότε μπορώ να γυρίσω στη δουλεία μου; Ανάλογα με την κάθε περίπτωση και το τι δουλειά κάνετε μπορείτε να γυρίσετε στις ασχολίες σας σε 3-4 ημέρες.
Πόσα χρόνια κρατάει η λιποαναρρόφηση; Τα καλά αποτελέσματα διαρκούν για χρόνια. Καλό είναι μετά την επέμβαση να προσέξετε τη διατροφή σας και να προσπαθήσετε να γυμνάζεστε.
Μπορεί να ξαναδημιουργηθεί το λίπος στα σημεία που έχουν χειρουργηθεί; Κατά την λιποαναρρόφηση αφαιρούνται τα λιποκύτταρα με συνέπεια να μην ξαναδημιουργηθεί τοπικό πάχος στα συγκεκριμένα σημεία. Παρόλα αυτά πρέπει να προσέξετε, διότι αν πάρετε πολλά κιλά (10-20 κιλά) τότε το σώμα σας μπορεί να αλλάξει σχήμα και εμφάνιση.
Είναι επικίνδυνη η λιποαναρρόφηση; Πολλά έχουν ακουστεί για αυτήν την επέμβαση. Το γεγονός είναι πως αν γίνει από έναν εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό, σε ένα χειρουργείο, με τις κατάλληλες εξετάσεις και με τα κατάλληλα εργαλεία τότε η λιποαναρρόφηση είναι μια πολύ ασφαλής επέμβαση.
Τι επιπλοκές μπορεί να έχω; Η λιποαναρρόφηση είναι μια πολύ ασφαλής επέμβαση, και σε νέα άτομα χωρίς προβλήματα υγείας οι επιπλοκές είναι πολύ σπάνιες.
Πόσο θα μου κοστίσει; Ο κάθε Πλαστικός Χειρουργός χρεώνει διαφορετική τιμή, αλλά αν ενδιαφέρεστε υπάρχουν ιατροί οι οποίοι έχουν πολύ προσιτές τιμές.
Θα μείνω ευχαριστημένη; Οι περισσότερες γυναίκες (ή άντρες) με πρόβλημα τοπικού πάχους έχουν δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν, έχουν πάρει χάπια για αδυνάτισμα, έχουν ξοδέψει σημαντικά ποσά σε κέντρα αισθητικής χωρίς κανένα αποτέλεσμα και έχουν ακούσει άσχημα σχόλια για το σώμα τους. Αυτό μπορεί κάποια στιγμή να τελειώσει, αν εμπιστευθείτε και αφεθείτε στα χέρια ενός ειδικού ιατρού. Συνήθως οι ασθενείς είναι πλήρως ικανοποιημένοι από την καινούρια βελτιωμένη τους εμφάνιση, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η αυτοπεποίθηση τους.

 

ΧΟΝΤΡΑ Ή ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΜΠΡΑΤΣΑ; η πλαστική βραχιόνων μπορεί να βοηθήσει.
Τι είναι η πλαστική βραχιόνων; Υπάρχουν δυο διαφορετικές περιπτώσεις: άτομα τα οποία έχουν χοντρά μπράτσα, και άτομα τα οποία έχουν χάσει πολλά κιλά και το δέρμα στα μπράτσα έχει κρεμάσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάνουμε πλαστική βραχιόνων.
Πώς γίνεται; Αν κάποιος έχει πρόβλημα τοπικού πάχους στα μπράτσα τότε με την βοήθεια της λιποαναρρόφησης, αφαιρούμε το λίπος και βελτιώνουμε το σχήμα και την εμφάνιση των χεριών. Στην περίπτωση που κάποιος έχει χαλάρωση στα μπράτσα τότε αφαιρούμε χειρουργικά την περίσσεια δέρματος.
Μπορώ να φτιάξω συγχρόνως και το στήθος μου ή τη κοιλιά μου; Σε αρκετές περιπτώσεις συνδυάζουμε τη πλαστική βραχιόνων και με κάποιο άλλο χειρουργείο όπως: λιποαναρρόφηση ή κοιλιοπλαστική ή κάποια επέμβαση στους μαστούς.
Δεν θέλω να κάνω χειρουργείο, υπάρχει κάποια άλλη λύση για να βελτιώσω την εμφάνιση των χεριών μου;Στην περίπτωση που τα μπράτσα σας έχουν περίσσεια λίπους (δηλαδή είναι χοντρά) η γυμναστική και η δίαιτα μπορεί να βοηθήσει. Αν όμως έχετε περίσσεια δέρματος (τα μπράτσα έχουν κρεμάσει) τότε τα παραπάνω δεν μπορούν να βοηθήσουν και η μοναδική αποτελεσματική λύση είναι η επέμβαση από έναν ειδικό Πλαστικό Χειρουργό.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα; Συνήθως τα μπράτσα παρουσιάζουν οίδημα (πρήξιμο) μετεγχειρητικά για αυτό και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται σε 6-8 εβδομάδες.
Πονάει; Η επέμβαση δεν πονάει ιδιαίτερα, και απλά παυσίπονα είναι αρκετά.
Θα έχω ουλές; Στην περίπτωση που θα γίνει μόνο λιποαναρρόφηση τότε οι ουλές είναι πολύ μικρές, και καλής ποιότητας. Αν όμως κάνουμε επέμβαση κατά την οποία θα αφαιρέσουμε και δέρμα, τότε θα έχετε είτε μια ουλή κάθετη στην εσωτερική πλευρά του μπράτσου, είτε μια ουλή κοντά στην μασχάλη. Βέβαια οι ουλές αυτές συνήθως κρύβονται καλά από μια κοντομάνικη μπλούζα.
Πότε μπορώ να γυρίσω στη δουλεία μου; Ανάλογα με τη δουλειά που κάνετε μπορείτε να γυρίσετε ακόμα και την επόμενη ημέρα. Απλά χρειάζεται λίγο προσοχή στο οδήγημα και να μη σηκώνετε πολλά βάρη για περίπου ένα μήνα.
Τι επιπλοκές μπορεί να έχω; Οι επιπλοκές σε αυτό το χειρουργείο είναι ελάχιστες και σπάνιες. Ίσως το μόνο που μπορεί να δυσαρεστήσει την άρρωστη είναι η ουλή, η οποία με την πάροδο του χρόνου βελτιώνεται πολύ.
Θα μείνω ευχαριστημένη; Τα περισσότερα άτομα τα οποία κάνουν αυτήν την επέμβαση μένουν απόλυτα ικανοποιημένα και αυτό γιατί για χρόνια δυσκολεύονται να φορέσουν τα κατάλληλα ρούχα.

 

Εκτός από την λιποαναρρόφηση, την κοιλιοπλαστική και την πλαστική βραχιόνων, υπάρχουν πολλές άλλες επεμβάσεις οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν όπως αυξητική μαστών, ρινοπλαστική, βλεφαροπλαστική, ανόρθωση ή μειωτική μαστών, διόρθωση ουλών κλπ. Μην ακούτε ΄σχόλια΄ από γνωστούς και φίλους γιατί συνήθως είναι λάθος και σας αποσυντονίζουν. Αν ενδιαφέρεστε για κάποια επέμβαση είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε κάποιο Πλαστικό Χειρουργό ο οποίος θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες για την κάθε επέμβαση. Μην βασανίζεστε με την εμφάνιση σας και το σώμα σας, γιατί για κάθε πρόβλημα υπάρχει και η λύση!

Από την Πλαστικό Χειρουργό Λουίζα Μιχαλάκη.

 

Loading

Άρθρα απο τον ίδιο συγγραφέα

72e81de7b0df69e825a3e2eda92d2264-1200x744.jpg Mommy make over. Νέες μητέρες με σφριγηλό και νεανικό σώμα μετά την εγκυμοσύνη! - Κατά τη διάρκεια της γέννας πολλές αλλαγές γίνονται στο σώμα μιας γυναίκας με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες μετά από αυτή τη διαδικασία να είναι στενοχωρημένες, απογοητευμένες με το σώμα τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανάμεικτα συναισθήματα, μειωμένη αυτοεκτίμηση, προβλήματα στις συζυγικές σχέσεις κλπ. Η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να βοηθήσει. Οι επεμβάσεις αυτές καλό είναι να […]
κοιλιά Χαλαρή κοιλιά, ραγάδες, απώλεια βάρους; - Και όμως μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε! Μετά από εγκυμοσύνη ή μετά από μεγάλη απώλεια βάρους μπορεί η κοιλιά να παρουσιάζει χαλάρωση, να ‘κρεμάσει’ και να έχει πολλές ραγάδες. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να χαρούμε το σώμα μας, να μην βρίσκουμε τα ρούχα που θέλουμε και να αισθανόμαστε μειονεκτικά στις προσωπικές […]
cdf3e234c4ad475d39086630e26fd556.jpg Πλούσιο, στητό και νεανικό στήθος με τη βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής. - Η αυξητική μαστών (σιλικόνες) είναι μια τεχνική η οποία μπορεί να βοηθήσει γυναίκες με μικρό μέγεθος μαστών. Αν νοιώθετε μειονεκτικά λόγω του μικρού στήθους, η μόνη λύση είναι η Πλαστική Χειρουργική. Η επέμβαση αυτή είναι πολύ ασφαλής, με μόνιμα αποτελέσματα και την ίδια ή την επόμενη ημέρα γυρνάτε στο σπίτι σας και μέσα σε 4 […]
1880769.jpg Τατουάζ μια μόδα, μία τάσης εποχής και μετά τι; - Αφαίρεση τατουάζ: Laser QS 1064/532nm Πολλοί άνθρωποι κάνουν διάφορα τατουάζ ειδικά όταν είναι πολύ νέοι αλλά αργότερα θέλουν να τα αφαιρέσουν γιατί πλέον δεν τους εκφράζουν. Λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να βοηθήσουν. Βέβαια η αφαίρεση λέιζερ ενέχει κάποιες δυσκολίες: τι χρώμα είναι, πόσα διαφορετικά χρώματα έχει το τατουάζ, τι είδους μελάνι έχει χρησιμοποιηθεί, πόσο καιρό […]
images-76.jpg Clearlift……το laser που αλλάζει τα δεδομένα! Σύσφιξη προσώπου και λαιμού, λάμψη, βελτίωση των μικρών ρυτίδων. - Λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας το οποίο μπορεί να γίνει το μεσημέρι ή το απόγευμα στο ιατρείο και αμέσως μπορείτε να γυρίσετε στην καθημερινότητα σας χωρίς περίοδο αποθεραπείας. Γίνεται εντελώς ανώδυνα στο ιατρείο μέσα σε 30-60λεπτά χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα, αλλά δρώντας εις βάθος, προκαλώντας αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Για αυτό το λόγω δεν […]
22279887_306844359821360_4557361208405634685_n.jpg Γυναικομαστία: Ένα ταμπού για τους άνδρες! - Γενικά – Ενδείξεις Η γυναικομαστία (‘γυναικείο στήθος’ στους άντρες) είναι ένα αρκετά συχνό πρόβλημα για το οποίο όμως ο κόσμος δεν συζητάει ανοιχτά. Σε ορισμένες περιπτώσεις η γυναικομαστία μπορεί να είναι φυσιολογική και περνάει με την πάροδο του χρόνου όπως στην εφηβεία και στα ηλικιωμένα άτομα. Τα αίτια είναι πολλά: φάρμακα, όγκοι, ηπατική ανεπάρκεια, διάφορα […]
images-52.jpg Στητό, νεανικό στήθος; Ότι πρόβλημα και αν έχετε μπορείτε να αποκτήσετε το στήθος των ονείρων σας. - Το στήθος μου είναι πολύ μικρό, σχεδόν ανύπαρκτο, τι μπορώ να κάνω για να έχω ένα πλούσιο στήθος; Με τη βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής και την αυξητική στήθους (τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης) μπορείτε να έχετε πολύ καλά και μόνιμα αποτελέσματα. Είμαι 18 χρονών, μπορώ να κάνω αυξητική στήθους με σιλικόνες; Ναι, η ηλικία δεν παίζει ρόλο, […]
kentriki-photo-arthrou-708_0.jpg Όμορφο σώμα χειμώνα – καλοκαίρι και όμως γίνεται… Γρήγορες, ασφαλείς λύσεις οι οποίες γίνονται στο ιατρείο με θεαματικά αποτελέσματα - Γυναίκες και άντρες οι οποίοι έχουν κανονικό βάρος, προσέχουν τη διατροφή τους και γυμνάζονται, συχνά παρουσιάζουν κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος. Πολλές φορές όσο και αν προσπαθήσει κάποιος με γυμναστική, διατροφή, κρέμες κλπ αυτά τα ενοχλητικά φαινόμενα δε βελτιώνονται, σε αυτήν την περίπτωση ο Πλαστικός Χειρουργός έχει τη λύση. H μη επεμβατική κρυογλυπτική, το lipomassage – […]
shutterstock_456068854.jpg Τι πρέπει να προσέξουμε όταν θέλουμε να κάνουμε κάποια “πλαστική επέμβαση” στο πρόσωπό μας; - Όλοι μας θέλουμε την αιώνια νεότητα, ένα σώμα σφριγηλό και νεανικό. Οι εποχές έχουν αλλάξει και μια γυναικά και ένας άντρας 40-50 ετών είναι ακόμα νέοι και θέλουν να διατηρηθούν έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλά κυκλοφορούν στα περιοδικά και στο ιντερνέτ αλλά τι πρέπει να προσέξει κανείς ώστε να έχει το καλύτερο, ασφαλέστερο και […]
soma.jpg Όμορφο σώμα χειμώνα – καλοκαίρι και όμως γίνεται - Γρήγορες, ασφαλείς λύσεις οι οποίες γίνονται στο ιατρείο με θεαματικά αποτελέσματα.   Γυναίκες και άντρες οι οποίοι έχουν κανονικό βάρος, προσέχουν τη διατροφή τους και γυμνάζονται, συχνά παρουσιάζουν κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος. Πολλές φορές όσο και αν προσπαθήσει κάποιος με γυμναστική, διατροφή, κρέμες κλπ αυτά τα ενοχλητικά φαινόμενα δε βελτιώνονται, σε αυτήν την περίπτωση ο […]
βοτουλινική Θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη: Η λύση για τις ρυτίδες έκφρασης - Το πέρασμα του χρόνου προκαλεί στο πρόσωπο ρυτίδες, τις οποίες όλοι μας αντιπαθούμε και προσπαθούμε είτε να αποφύγουμε είτε να θεραπεύσουμε. Για την ανάπλαση του προσώπου υπάρχουν διάφορες τεχνικές όπως θεραπείες λείζερ, ενέσιμα προϊόντα και χειρουργικές τεχνικές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό. Τα ενέσιμα προϊόντα γίνονται γρήγορα και εύκολα στο […]
skin_gal5_8.jpg ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ; ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ - Πολλοί πιστεύουν ότι το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Για αυτό και όλοι μας προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας: καλλυντικές κρέμες, μακιγιάζ, αποτρίχωση, θεραπείες ενυδάτωσης κλπ. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν μέχρι ενός σημείου. Το πέρασμα του χρόνου αλλάζει το πρόσωπο μας με συνέπεια να εμφανίζονται χαλάρωση, ρυτίδες, […]
shutterstock_108027053.jpg ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ; - Πολλές γυναίκες ζηλεύουν τις κοπέλες με καλλίγραμμο σώμα και έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση. Στην τηλεόραση και στα περιοδικά προβάλλονται όμορφες κοπέλες με μοντέρνα ρούχα και μικροσκοπικά εσώρουχα. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή μπορεί να βοηθήσει, αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα προβλήματα παραμένουν άλυτα.Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέστε γιατί για όλα υπάρχει λύση. Ο Πλαστικός […]
stiuos_2014_9_30_22_39_3_b2.jpg Στητό, νεανικό στήθος; Ότι πρόβλημα και αν έχετε μπορείτε να αποκτήσετε το στήθος των ονείρων σας. Όλη η αλήθεια για τις επεμβάσεις μαστού. - Το στήθος μου είναι πολύ μικρό, σχεδόν ανύπαρκτο, τι μπορώ να κάνω για να έχω ένα πλούσιο στήθος; Με τη βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής και την αυξητική στήθους (τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης) μπορείτε να έχετε πολύ καλά και μόνιμα αποτελέσματα. Είμαι 18 χρονών, μπορώ να κάνω αυξητική στήθους με σιλικόνες; Ναι, η ηλικία δεν παίζει ρόλο, […]
550_334_100826.jpg Vampire lifting: Σύγχρονη μέθοδος αντιγήρανσης. - Με την πάροδο του χρόνου το πρόσωπο χάνει το περίγραμμα του, αποκτά μια όψη κουρασμένη, χαλαρωμένη με πολλές μικρές ρυτίδες και δυσχρωμίες. Μια πολλά υποσχόμενη, σχετικά καινούρια τεχνική είναι η χρήση αυτόλογης μεσοθεραπείας με τη μέθοδο PLATELET RICH PLASMA. Λαμβάνουμε αίμα από τον ασθενή, το επεξεργαζόμαστε και με την τεχνική της μεσοθεραπείας (πολλά μικρά τσιμπήματα) […]
kriolipolisi1-1200x779_c.jpg ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΡΥΟΓΛΥΠΤΙΚΗ: ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ! - Μια καινούρια ασφαλής ιατρική τεχνική για όσους θέλουν να μειώσουν το τοπικό πάχος σε ένα η περισσότερα σημεία. Η παρατεταμένη έκθεση στο ψύχος για περίπου μια ώρα προκαλεί μόνιμη μείωση των λιποκυττάρων. Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες με πολύ καλά αποτελέσματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται μία […]
body.jpg ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ! - Γενικά Η γυμναστική και η σωστή διατροφή μας βοηθάει να αποκτήσουμε ένα καλλίγραμμο σώμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως τα παραπάνω δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και όσο και αν προσπαθήσουμε δεν μπορούμε να αποβάλλουμε το ανεπιθύμητο λίπος από διάφορες περιοχές του σώματος μας, τότε η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να βοηθήσει. Η λιπογλυπτική είναι μια τεχνική […]
otoplastiki_kouts-009.jpg ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ! - Τα αυτιά μπορεί να παρουσιάσουν κάποιες ανωμαλίες, άλλες είναι απλές και συνηθισμένες και άλλες πολύ σπάνιες (μικρωτία ή απλασία). Τα αυτιά μπορεί είτε να έχουν μεγάλο μέγεθος είτε να είναι ‘πεταχτά’ με συνέπεια να μας προκαλούν ψυχολογικά προβλήματα. Για κάθε περίπτωση υπάρχει και η κατάλληλη επέμβαση η οποία συνήθως γίνεται είτε στην παιδική είτε στην […]
image-ashx.jpg ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ: ΣΠΙΛΟΣ Η ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ; Ποτέ πρέπει να ανησυχήσετε και τι πρέπει να κάνετε; - Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ‘όργανο’ του σώματος μας και πρέπει να το φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Το δέρμα μας προστατεύει από το γύρω περιβάλλον και έχει σημαντικές λειτουργίες: όπως η έκκριση του σμήγματος, η λειτουργία της αισθητικότητας, η θερμορύθμιση κλπ. Το δέρμα μπορεί να παρουσιάσει μικρά σημάδια, ελιές, οι οποίες μπορεί να είναι τελείως […]
82a155_5bdf74895366420c92e3e102ba9e6c86-jpg_256.jpg Γυναικομαστία: Ένα πρόβλημα το οποίο απασχολεί πολλούς νέους και υγιείς άντρες. - Η γυναικομαστία (‘γυναικείο στήθος’ στους άντρες) είναι ένα αρκετά συχνό πρόβλημα για το οποίο όμως ο κόσμος δεν συζητάει ανοιχτά. Σε ορισμένες περιπτώσεις η γυναικομαστία μπορεί να είναι φυσιολογική και περνάει με την πάροδο του χρόνου όπως στην εφηβεία και στα ηλικιωμένα άτομα. Τα αίτια είναι πολλά: φάρμακα, όγκοι, ηπατική ανεπάρκεια, διάφορα σύνδρομα κλπ. Στις […]
Κοιλιοπλαστική Κοιλιοπλαστική - Χαλαρή κοιλιά, ραγάδες, απώλεια βάρους….. Μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε. Μετά από εγκυμοσύνη ή μετά από μεγάλη απώλεια βάρους μπορεί η κοιλιά να παρουσιάζει χαλάρωση, να ‘κρεμάσει’ και να έχει πολλές ραγάδες. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να χαρούμε το σώμα μας, να μην βρίσκουμε τα ρούχα που θέλουμε και να αισθανόμαστε […]
brazilianiki-anorthwsi-gloutwn.jpg ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ- ΜΗΡΩΝ - Γενικά- Ενδείξεις Χαλάρωση του δέρματος στους μηρούς και του γλουτούς παρουσιάζεται με την πάροδο του χρόνου στους περισσότερους ανθρώπους, μετά από δίαιτα και μετά την χρήση δακτυλίου για την απώλεια βάρους. Η χαλάρωση ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να είναι μέτρια ή μεγάλη. Για την αποφυγή αυτού του ανεπιθύμητου φαινομένου μπορεί να βοηθήσει η γυμναστική, […]