skin_gal5_8.jpg

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ; ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑ

21 Δεκεμβρίου, 2016

Πολλοί πιστεύουν ότι το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Για αυτό και όλοι μας προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας: καλλυντικές κρέμες, μακιγιάζ, αποτρίχωση, θεραπείες ενυδάτωσης κλπ. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν μέχρι ενός σημείου.
Το πέρασμα του χρόνου αλλάζει το πρόσωπο μας με συνέπεια να εμφανίζονται χαλάρωση, ρυτίδες, σακούλες κάτω από τα μάτια και ένα κουρασμένο και ταλαιπωρημένο πρόσωπο. Ο μόνος τρόπος για να διορθώσουμε αυτά τα προβλήματα είναι με τη βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής, η οποία μπορεί να δώσει άριστα και μόνιμα αποτελέσματα. Οι εγχύσεις Botox και Υαλουρονικού Οξέος από έναν εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό μπορεί να έχει άριστα αποτελέσματα για προβλήματα όπως ρυτίδες στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια, ρυτίδες γύρω από τα χείλη κλπ. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτά τα σκευάσματα δεν επαρκούν και πρέπει να περάσουμε σε πιο δραστικές μεθόδους όπως βλεφαροπλαστική ή face lifting.

Πώς μπορώ να διατηρήσω ένα νεανικό και λαμπερό πρόσωπο; Μια καλή ενυδατική κρέμα περιποίησης προσώπου, το άφθονο νερό και η υγιής διατροφή βοηθάει στην ποιότητα του δέρματος. Αντίθετα το κάπνισμα και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο επιβαρύνουν πολύ το δέρμα.

Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω τις ρυτίδες του προσώπου μου; Υπάρχουν σκευάσματα όπως η βοτουλινική τοξίνη (Botox, Dysport κλπ), το υαλουρονικό οξύ (Restylane, Hyaluderm κλπ) και η μεσοθεραπεία τα οποία βοηθούν κατά πολύ την μείωση των ρυτίδων.

Τι είναι το Botox; Η αλλαντοτοξίνη παραλύει προσωρινά τους μύες του προσώπου και για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιείται για την θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης. Η βοτουλινική τοξίνη είναι ένα ενέσιμο προϊόν και εφαρμόζεται κυρίως στις ρυτίδες του μετώπου, στο μεσόφρυο και σε αυτές γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας).

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω Botox; Το Botox για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα πρέπει να γίνετε κάθε 6-8 μήνες.

Για πόσα χρόνια θα μπορώ να κάνω Botox; Αυτή είναι μια πολύ συνηθισμένη ερώτηση. Μπορείτε να κάνετε όσες φορές είναι απαραίτητο, απλά μπορεί σε κάποια στιγμή ο οργανισμός να συνηθίσει και να μην αντιδρά (το φάρμακο να μην ‘δουλεύει’). Συνήθως σε αυτήν την περίπτωση το πρόσωπο σας δεν χρειάζεται πλέον Botox, αλλά κάτι πιο δραστικό όπως βλεφαροπλαστική ή face lifting.

Τι επιπλοκές έχει το Botox; Οι επιπλοκές είναι ελάχιστες και παροδικές, όπως πονοκέφαλος, μικρές κοκκινίλες , ανισότητα στο ύψος των φρυδιών κλπ.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ (fillers); Το προϊόν είναι μη ζωικής προέλευσης σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ και χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου του δέρματος του προσώπου. Ρυτίδες γύρω από τα χείλη, στις ρινοπαρειακές αύλακες, στο μεσόφρυο και γύρω από τα μάτια μπορούν να βελτιωθούν με την χρήση του υαλουρονικού οξέος.

Τι επιπλοκές έχει το υαλουρονικό οξύ; Οι ενέσεις είναι πολύ ασφαλείς και οι επιπλοκές είναι ελάχιστες και παροδικές (ερύθημα, οίδημα και εκχυμώσεις).

Τι είναι η μεσοθεραπεία; Είναι μια τεχνική ενυδάτωσης και αναζωογόνησης του δέρματος. Η μεσοθεραπεία είναι μια σχετικά απλή τεχνική η οποία προσδίδει εικόνα σύσφιξης και νεότητας στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια. Γίνεται με πολλαπλές εγχύσεις μικρής ποσότητας υαλουρονικού οξέος στο δέρμα.

Που γίνονται οι θεραπείες αυτές; Αυτές οι θεραπείες γίνονται γρήγορα και ανώδυνα στο ιατρείο ενός Πλαστικού Χειρουργού και την ίδια ημέρα μπορείτε να γυρίσετε στις δουλειές σας. Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα αποκτάτε μια νεανική εμφάνιση, χωρίς ουλές στο πρόσωπο σας και χωρίς κανείς να καταλάβει ότι έχετε κάνει κάποια επέμβαση!

Ποιο υλικό πρέπει να χρησιμοποιήσω εγώ; Ανάλογα με το πρόβλημα σας ο Πλαστικός Χειρουργός θα κρίνει και θα χρησιμοποιήσει ένα ή περισσότερα σκευάσματα.

Μετά από ποια ηλικία μπορεί κάποιος (γυναίκα ή άντρας) να κάνει θεραπεία με αυτά τα σκευάσματα; Δεν έχει σημασία η ηλικία, αλλά το πόσες ρυτίδες έχετε. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος έχει ρυτίδες από πολύ νωρίς (30-35 ετών) και υπάρχουν άλλα άτομα τα οποία χρειάζονται κάποια θεραπεία πολύ αργότερα.

Πόσο ασφαλή είναι αυτά τα προϊόντα; Αυτές οι ενέσεις χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με πολύ καλά αποτελέσματα και με ελάχιστες επιπλοκές.

Τι πρέπει να κάνω για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), και στο μέτωπο; Το Botox βοηθάει πάρα πολύ σε αυτές τις ρυτίδες και το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6 μήνες.

Αν όμως οι ρυτίδες είναι πολύ βαθιές; Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να χρειαστείτε συνδυασμό Botox και υαλουρονικού οξέος σε 1-2 συνεδρίες.

Τι πρέπει να κάνω για τις ρυτίδες κοντά στο στόμα και στη μύτη (ρινοπαρειακές αύλακες); Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ για το ‘γέμισμα’ σε αυτές τις βαθιές ρυτίδες και το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6-8 μήνες.

Τι πρέπει να κάνω για τις μικρές ρυτίδες γύρω από το στόμα (του καπνιστού); Συνδυασμός Botox και υαλουρονικού οξέος σχεδόν εξαφανίζει αυτές τις ρυτίδες.

Τα χείλη μου είναι λεπτά και θα ήθελα να είναι πιο σαρκώδη, τι μπορεί να βοηθήσει; Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να κάνει καλύτερο περίγραμμα χειλέων και πιο πλούσια σαρκώδη χείλη, το αποτέλεσμα διαρκεί αρκετούς μήνες.

Δεν μου αρέσουν τα ζυγωματικά μου και θέλω να έχω πιο μεγάλα ‘μήλα’: Υπάρχει ένα ειδικό σκεύασμα υαλουρονικού οξέος το οποίο μπορεί να δώσει όγκο και να τονίσει τα ζυγωματικά σας.

Το πρόσωπο μου δείχνει ταλαιπωρημένο και κουρασμένο, τι μπορεί να μου δώσει περισσότερη λάμψη; Σε αυτήν την περίπτωση πολύ καλό αποτέλεσμα έχει η μεσοθεραπεία η οποία δίνει μια όψη φρεσκάδας και σύσφιξης. Ανάλογα με την ηλικία και την ποιότητα του δέρματος είναι απαραίτητη μια συνεδρία κάθε 3- 4 εβδομάδες, μπορεί να χρειαστούν 2-3 ή περισσότερες συνεδρίες.

Ο λαιμός μου δείχνει γερασμένος και έχει μικρές ρυτίδες, πως μπορώ να βελτιώσω την εμφάνιση του; Σε αυτήν την περίπτωση τόσο η μεσοθεραπεία όσο και το Botox μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα. Αν όμως ο λαιμός σας έχει μεγάλη χαλάρωση ή πολύ λίπος τότε θα χρειαστείτε κάποια άλλη τεχνική όπως face- lifting ή λιποαναρρόφηση.

Έχω ακούσει για ενέσεις κολλαγόνου ή σιλικόνης, εσείς τις συστήνετε; Αυτές οι ουσίες δεν χρησιμοποιούνται πλέον γιατί παρουσίασαν πολλές επιπλοκές (σιλικονόματα, κοκκιώματα κλπ) για αυτό και έχουν αποσυρθεί.

Τι μπορώ να κάνω για τις σακούλες κάτω από τα μάτια; Δυστυχώς αυτές οι τεχνικές δεν μπορούν να εξαφανίσουν τις σακούλες. Για αυτό το πρόβλημα η μόνη λύση είναι η βλεφαροπλαστική, η οποία γίνεται με τοπική νάρκωση στο χειρουργείο.

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια πως μπορούν να φύγουν; Η αιτία για τους μαύρους κύκλους είναι συνήθως η κακή διατροφή, η κούραση και πιθανώς κάποιο πρόβλημα υγείας. Δυστυχώς το Botox και το Υαλουρονικό Οξύ δεν έχουν καλά αποτελέσματα για αυτό το πρόβλημα.

Όταν κάνω αυτές τις θεραπείες θα πονέσω; Αυτές οι ενέσεις πονάνε ελάχιστα, αλλά σε περίπτωση που κάποιος θέλει μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια τοπική αναισθητική αλοιφή.

Μετά τη θεραπεία με αυτά τα προϊόντα θα έχω κάποια σημάδια; Μετά από τις εγχύσεις μπορείτε να γυρίσετε την ίδια ημέρα στη δουλειά σας και στις ασχολίες σας, και το μόνο που πιθανώς να φαίνεται είναι μια κοκκινίλα και μερικά τσιμπήματα, τα οποία κρύβονται με λίγο μακιγιάζ.

Αν κάνω αυτές τις θεραπείες θα το καταλάβει ο κόσμος; Οι εγχύσεις δεν αφήνουν ουλές, και ο κόσμος αυτό που θα αντικρίσει είναι ένα φωτεινό, νεανικό και ξεκούραστο πρόσωπο.

Πόσο κοστίζει το Botox; Η τιμή είναι 350-400 ευρώ ανάλογα με τον ιατρό. Το αποτέλεσμα γίνεται ορατό σε περίπου 7-10 ημέρες.

Πόσο κοστίζει το υαλουρονικό οξύ; Η τιμή είναι 350-400 ευρώ ανάλογα με τον ιατρό. Το αποτέλεσμα φαίνεται την ίδια ημέρα.

Πόσο κοστίζει η μεσοθεραπεία; Η τιμή είναι 250-300 ευρώ τη κάθε συνεδρία

Έχουν καλό αποτέλεσμα αυτές οι τεχνικές; Στα χέρια ενός εξειδικευμένου Πλαστικού Χειρουργού το Botox και το Υαλουρονικό Οξύ έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, οι ρυτίδες μειώνονται αισθητά και μπορούμε να επιτύχουμε ένα νεανικό, υγιές και λαμπερό πρόσωπο.

Αυτά τα προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από εξειδικευμένους Πλαστικούς Χειρουργούς, οι οποίοι με την πολυετή πείρα τους έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα για τη μείωση των ρυτίδων και τη διατήρηση της νεότητας.
Αυτές οι θεραπείες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν επεμβάσεις όπως το face-lifting ή τη βλεφαροπλαστική αλλά μπορούν να συμβάλουν στην διατήρηση ενός νεανικού, σφριγηλού προσώπου.
Αν ενδιαφέρεστε για κάποια θεραπεία πρέπει να πληροφορηθείτε για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα αυτής από ένα ειδικό ιατρό και να πάρετε μια ώριμη και συνειδητή απόφαση. Μην ξεχνάτε ότι η απόφαση σας πρέπει να είναι καθαρά προσωπική, και ότι μια βελτιωμένη εμφάνιση μπορεί να σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σας προσφέρει ικανοποίηση.

Από την Πλαστικό Χειρουργό Λουίζα Μιχαλάκη.

Loading

Άρθρα απο τον ίδιο συγγραφέα

72e81de7b0df69e825a3e2eda92d2264-1200x744.jpg Mommy make over. Νέες μητέρες με σφριγηλό και νεανικό σώμα μετά την εγκυμοσύνη! - Κατά τη διάρκεια της γέννας πολλές αλλαγές γίνονται στο σώμα μιας γυναίκας με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες μετά από αυτή τη διαδικασία να είναι στενοχωρημένες, απογοητευμένες με το σώμα τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανάμεικτα συναισθήματα, μειωμένη αυτοεκτίμηση, προβλήματα στις συζυγικές σχέσεις κλπ. Η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να βοηθήσει. Οι επεμβάσεις αυτές καλό είναι να […]
κοιλιά Χαλαρή κοιλιά, ραγάδες, απώλεια βάρους; - Και όμως μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε! Μετά από εγκυμοσύνη ή μετά από μεγάλη απώλεια βάρους μπορεί η κοιλιά να παρουσιάζει χαλάρωση, να ‘κρεμάσει’ και να έχει πολλές ραγάδες. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να χαρούμε το σώμα μας, να μην βρίσκουμε τα ρούχα που θέλουμε και να αισθανόμαστε μειονεκτικά στις προσωπικές […]
cdf3e234c4ad475d39086630e26fd556.jpg Πλούσιο, στητό και νεανικό στήθος με τη βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής. - Η αυξητική μαστών (σιλικόνες) είναι μια τεχνική η οποία μπορεί να βοηθήσει γυναίκες με μικρό μέγεθος μαστών. Αν νοιώθετε μειονεκτικά λόγω του μικρού στήθους, η μόνη λύση είναι η Πλαστική Χειρουργική. Η επέμβαση αυτή είναι πολύ ασφαλής, με μόνιμα αποτελέσματα και την ίδια ή την επόμενη ημέρα γυρνάτε στο σπίτι σας και μέσα σε 4 […]
1880769.jpg Τατουάζ μια μόδα, μία τάσης εποχής και μετά τι; - Αφαίρεση τατουάζ: Laser QS 1064/532nm Πολλοί άνθρωποι κάνουν διάφορα τατουάζ ειδικά όταν είναι πολύ νέοι αλλά αργότερα θέλουν να τα αφαιρέσουν γιατί πλέον δεν τους εκφράζουν. Λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να βοηθήσουν. Βέβαια η αφαίρεση λέιζερ ενέχει κάποιες δυσκολίες: τι χρώμα είναι, πόσα διαφορετικά χρώματα έχει το τατουάζ, τι είδους μελάνι έχει χρησιμοποιηθεί, πόσο καιρό […]
images-76.jpg Clearlift……το laser που αλλάζει τα δεδομένα! Σύσφιξη προσώπου και λαιμού, λάμψη, βελτίωση των μικρών ρυτίδων. - Λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας το οποίο μπορεί να γίνει το μεσημέρι ή το απόγευμα στο ιατρείο και αμέσως μπορείτε να γυρίσετε στην καθημερινότητα σας χωρίς περίοδο αποθεραπείας. Γίνεται εντελώς ανώδυνα στο ιατρείο μέσα σε 30-60λεπτά χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα, αλλά δρώντας εις βάθος, προκαλώντας αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Για αυτό το λόγω δεν […]
22279887_306844359821360_4557361208405634685_n.jpg Γυναικομαστία: Ένα ταμπού για τους άνδρες! - Γενικά – Ενδείξεις Η γυναικομαστία (‘γυναικείο στήθος’ στους άντρες) είναι ένα αρκετά συχνό πρόβλημα για το οποίο όμως ο κόσμος δεν συζητάει ανοιχτά. Σε ορισμένες περιπτώσεις η γυναικομαστία μπορεί να είναι φυσιολογική και περνάει με την πάροδο του χρόνου όπως στην εφηβεία και στα ηλικιωμένα άτομα. Τα αίτια είναι πολλά: φάρμακα, όγκοι, ηπατική ανεπάρκεια, διάφορα […]
images-52.jpg Στητό, νεανικό στήθος; Ότι πρόβλημα και αν έχετε μπορείτε να αποκτήσετε το στήθος των ονείρων σας. - Το στήθος μου είναι πολύ μικρό, σχεδόν ανύπαρκτο, τι μπορώ να κάνω για να έχω ένα πλούσιο στήθος; Με τη βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής και την αυξητική στήθους (τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης) μπορείτε να έχετε πολύ καλά και μόνιμα αποτελέσματα. Είμαι 18 χρονών, μπορώ να κάνω αυξητική στήθους με σιλικόνες; Ναι, η ηλικία δεν παίζει ρόλο, […]
kentriki-photo-arthrou-708_0.jpg Όμορφο σώμα χειμώνα – καλοκαίρι και όμως γίνεται… Γρήγορες, ασφαλείς λύσεις οι οποίες γίνονται στο ιατρείο με θεαματικά αποτελέσματα - Γυναίκες και άντρες οι οποίοι έχουν κανονικό βάρος, προσέχουν τη διατροφή τους και γυμνάζονται, συχνά παρουσιάζουν κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος. Πολλές φορές όσο και αν προσπαθήσει κάποιος με γυμναστική, διατροφή, κρέμες κλπ αυτά τα ενοχλητικά φαινόμενα δε βελτιώνονται, σε αυτήν την περίπτωση ο Πλαστικός Χειρουργός έχει τη λύση. H μη επεμβατική κρυογλυπτική, το lipomassage – […]
shutterstock_456068854.jpg Τι πρέπει να προσέξουμε όταν θέλουμε να κάνουμε κάποια “πλαστική επέμβαση” στο πρόσωπό μας; - Όλοι μας θέλουμε την αιώνια νεότητα, ένα σώμα σφριγηλό και νεανικό. Οι εποχές έχουν αλλάξει και μια γυναικά και ένας άντρας 40-50 ετών είναι ακόμα νέοι και θέλουν να διατηρηθούν έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλά κυκλοφορούν στα περιοδικά και στο ιντερνέτ αλλά τι πρέπει να προσέξει κανείς ώστε να έχει το καλύτερο, ασφαλέστερο και […]
soma.jpg Όμορφο σώμα χειμώνα – καλοκαίρι και όμως γίνεται - Γρήγορες, ασφαλείς λύσεις οι οποίες γίνονται στο ιατρείο με θεαματικά αποτελέσματα.   Γυναίκες και άντρες οι οποίοι έχουν κανονικό βάρος, προσέχουν τη διατροφή τους και γυμνάζονται, συχνά παρουσιάζουν κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος. Πολλές φορές όσο και αν προσπαθήσει κάποιος με γυμναστική, διατροφή, κρέμες κλπ αυτά τα ενοχλητικά φαινόμενα δε βελτιώνονται, σε αυτήν την περίπτωση ο […]
βοτουλινική Θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη: Η λύση για τις ρυτίδες έκφρασης - Το πέρασμα του χρόνου προκαλεί στο πρόσωπο ρυτίδες, τις οποίες όλοι μας αντιπαθούμε και προσπαθούμε είτε να αποφύγουμε είτε να θεραπεύσουμε. Για την ανάπλαση του προσώπου υπάρχουν διάφορες τεχνικές όπως θεραπείες λείζερ, ενέσιμα προϊόντα και χειρουργικές τεχνικές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό. Τα ενέσιμα προϊόντα γίνονται γρήγορα και εύκολα στο […]
skin_gal5_8.jpg ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ; ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ - Πολλοί πιστεύουν ότι το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Για αυτό και όλοι μας προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας: καλλυντικές κρέμες, μακιγιάζ, αποτρίχωση, θεραπείες ενυδάτωσης κλπ. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν μέχρι ενός σημείου. Το πέρασμα του χρόνου αλλάζει το πρόσωπο μας με συνέπεια να εμφανίζονται χαλάρωση, ρυτίδες, […]
shutterstock_108027053.jpg ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ; - Πολλές γυναίκες ζηλεύουν τις κοπέλες με καλλίγραμμο σώμα και έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση. Στην τηλεόραση και στα περιοδικά προβάλλονται όμορφες κοπέλες με μοντέρνα ρούχα και μικροσκοπικά εσώρουχα. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή μπορεί να βοηθήσει, αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα προβλήματα παραμένουν άλυτα.Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέστε γιατί για όλα υπάρχει λύση. Ο Πλαστικός […]
stiuos_2014_9_30_22_39_3_b2.jpg Στητό, νεανικό στήθος; Ότι πρόβλημα και αν έχετε μπορείτε να αποκτήσετε το στήθος των ονείρων σας. Όλη η αλήθεια για τις επεμβάσεις μαστού. - Το στήθος μου είναι πολύ μικρό, σχεδόν ανύπαρκτο, τι μπορώ να κάνω για να έχω ένα πλούσιο στήθος; Με τη βοήθεια της Πλαστικής Χειρουργικής και την αυξητική στήθους (τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης) μπορείτε να έχετε πολύ καλά και μόνιμα αποτελέσματα. Είμαι 18 χρονών, μπορώ να κάνω αυξητική στήθους με σιλικόνες; Ναι, η ηλικία δεν παίζει ρόλο, […]
550_334_100826.jpg Vampire lifting: Σύγχρονη μέθοδος αντιγήρανσης. - Με την πάροδο του χρόνου το πρόσωπο χάνει το περίγραμμα του, αποκτά μια όψη κουρασμένη, χαλαρωμένη με πολλές μικρές ρυτίδες και δυσχρωμίες. Μια πολλά υποσχόμενη, σχετικά καινούρια τεχνική είναι η χρήση αυτόλογης μεσοθεραπείας με τη μέθοδο PLATELET RICH PLASMA. Λαμβάνουμε αίμα από τον ασθενή, το επεξεργαζόμαστε και με την τεχνική της μεσοθεραπείας (πολλά μικρά τσιμπήματα) […]
kriolipolisi1-1200x779_c.jpg ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΡΥΟΓΛΥΠΤΙΚΗ: ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ! - Μια καινούρια ασφαλής ιατρική τεχνική για όσους θέλουν να μειώσουν το τοπικό πάχος σε ένα η περισσότερα σημεία. Η παρατεταμένη έκθεση στο ψύχος για περίπου μια ώρα προκαλεί μόνιμη μείωση των λιποκυττάρων. Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες με πολύ καλά αποτελέσματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται μία […]
body.jpg ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ! - Γενικά Η γυμναστική και η σωστή διατροφή μας βοηθάει να αποκτήσουμε ένα καλλίγραμμο σώμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως τα παραπάνω δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και όσο και αν προσπαθήσουμε δεν μπορούμε να αποβάλλουμε το ανεπιθύμητο λίπος από διάφορες περιοχές του σώματος μας, τότε η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να βοηθήσει. Η λιπογλυπτική είναι μια τεχνική […]
otoplastiki_kouts-009.jpg ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ! - Τα αυτιά μπορεί να παρουσιάσουν κάποιες ανωμαλίες, άλλες είναι απλές και συνηθισμένες και άλλες πολύ σπάνιες (μικρωτία ή απλασία). Τα αυτιά μπορεί είτε να έχουν μεγάλο μέγεθος είτε να είναι ‘πεταχτά’ με συνέπεια να μας προκαλούν ψυχολογικά προβλήματα. Για κάθε περίπτωση υπάρχει και η κατάλληλη επέμβαση η οποία συνήθως γίνεται είτε στην παιδική είτε στην […]
image-ashx.jpg ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ: ΣΠΙΛΟΣ Η ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ; Ποτέ πρέπει να ανησυχήσετε και τι πρέπει να κάνετε; - Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ‘όργανο’ του σώματος μας και πρέπει να το φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Το δέρμα μας προστατεύει από το γύρω περιβάλλον και έχει σημαντικές λειτουργίες: όπως η έκκριση του σμήγματος, η λειτουργία της αισθητικότητας, η θερμορύθμιση κλπ. Το δέρμα μπορεί να παρουσιάσει μικρά σημάδια, ελιές, οι οποίες μπορεί να είναι τελείως […]
82a155_5bdf74895366420c92e3e102ba9e6c86-jpg_256.jpg Γυναικομαστία: Ένα πρόβλημα το οποίο απασχολεί πολλούς νέους και υγιείς άντρες. - Η γυναικομαστία (‘γυναικείο στήθος’ στους άντρες) είναι ένα αρκετά συχνό πρόβλημα για το οποίο όμως ο κόσμος δεν συζητάει ανοιχτά. Σε ορισμένες περιπτώσεις η γυναικομαστία μπορεί να είναι φυσιολογική και περνάει με την πάροδο του χρόνου όπως στην εφηβεία και στα ηλικιωμένα άτομα. Τα αίτια είναι πολλά: φάρμακα, όγκοι, ηπατική ανεπάρκεια, διάφορα σύνδρομα κλπ. Στις […]
Κοιλιοπλαστική Κοιλιοπλαστική - Χαλαρή κοιλιά, ραγάδες, απώλεια βάρους….. Μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε. Μετά από εγκυμοσύνη ή μετά από μεγάλη απώλεια βάρους μπορεί η κοιλιά να παρουσιάζει χαλάρωση, να ‘κρεμάσει’ και να έχει πολλές ραγάδες. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να χαρούμε το σώμα μας, να μην βρίσκουμε τα ρούχα που θέλουμε και να αισθανόμαστε […]
brazilianiki-anorthwsi-gloutwn.jpg ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ- ΜΗΡΩΝ - Γενικά- Ενδείξεις Χαλάρωση του δέρματος στους μηρούς και του γλουτούς παρουσιάζεται με την πάροδο του χρόνου στους περισσότερους ανθρώπους, μετά από δίαιτα και μετά την χρήση δακτυλίου για την απώλεια βάρους. Η χαλάρωση ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να είναι μέτρια ή μεγάλη. Για την αποφυγή αυτού του ανεπιθύμητου φαινομένου μπορεί να βοηθήσει η γυμναστική, […]