Μεσοθεραπεία: Η ιδανική λύση ενυδάτωσης για τον χειμώνα

ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

3 Μαρτίου, 2023

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα αλλά και η ιδιαίτερα ξηρή ατμόσφαιρα που προκαλεί η θέρμανση σε εσωτερικούς χώρους, αφυδατώνουν εξαιρετικά το δέρμα, με αποτέλεσμα την έντονη ξηρότητα και την ευαισθησία. Οι ενυδατικές κρέμες αν και αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο στην καθημερινή περιποίηση, δεν είναι αρκετές καθώς δε διεισδύουν στις κατώτερες επιδερμικές στοιβάδες.

Η μεσοθεραπεία, αποτελεί μια μη επεμβατική, μη χειρουργική τεχνική αναζωογόνησης προσώπου και σώματος, η οποία επιτυγχάνεται με την έγχυση βιταμινών, πεπτιδίων και αντιοξειδωτικών. Τα συστατικά αυτά διεισδύουν στο κατώτερο χόριο του δέρματος (μεσαίο στρώμα – εξ’ αυτού και η ονομασία) επιτρέποντας στην επιδερμίδα να λάμψει από μέσα προς τα έξω.

MyDoctors PRP gold

Η μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων υλικών, επιτρέπει την αντιμετώπιση του θαμπού, κουρασμένου δέρματος, τη λείανση των επιφανειακών ρυτίδων και λεπτών γραμμών καθώς και της ξηρασίας. Ο συνδυασμός δε, ταυτόχρονα με άλλες θεραπείες όπως botox,υαλουρονικό οξύ ή fractional laser, αποδίδει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Τα ενεργά φυσικά συστατικά, πλούσια σε βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ είναι απόλυτα συμβατά με τον οργανισμό, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η μεσοθεραπεία αν και εφαρμόζεται όλο το χρόνο, συστήνεται ιδιαίτερα σε εποχές ακραίων καιρικών συνθηκών, όπου το δέρμα παρουσιάζει μεγαλύτερη ανάγκη θρεπτικών στοιχείων.

Η θεραπεία πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου σε μόλις 30 λεπτά και επαναλαμβάνεται μία φορά το μήνα, ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από την Πλαστικό Χειρουργό Δρ Μαργαρίτα Μουστάκη (www.margaritamoustaki.gr)

Loading

Άρθρα απο τον ίδιο συγγραφέα

MyDoctors shutterstock 618265118 1 Μεσοθεραπεία: Η ιδανική λύση ενυδάτωσης για τον χειμώνα - Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα αλλά και η ιδιαίτερα ξηρή ατμόσφαιρα που προκαλεί η θέρμανση σε εσωτερικούς χώρους, αφυδατώνουν εξαιρετικά το δέρμα, με αποτέλεσμα την έντονη ξηρότητα και την ευαισθησία. Οι ενυδατικές κρέμες αν και αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο στην καθημερινή περιποίηση, δεν είναι αρκετές καθώς δε διεισδύουν στις κατώτερες επιδερμικές στοιβάδες. Η μεσοθεραπεία, αποτελεί μια […]
Σπίλοι Σπίλοι: Όσα πρέπει να γνωρίζετε - Ο σπίλος αποτελεί τον ιατρικό ορισμό για την ελιά, εμφανίζεται κυρίως λόγω της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία ή λόγω κληρονομικότητας. Η πλειοψηφία των σπίλων αφορούν συγκεντρώσεις μελανοκυττάρων χωρίς ενδεικτικά στοιχεία κακοήθειας και φέρουν τη μορφή μικρών καφέ κηλίδων ή επαρμάτων του δέρματος. Κατά κύριο λόγο εμφανίζονται στην παιδική και εφηβική ηλικία. Αν και όπως προαναφέρθηκε […]
MyDoctors Moustaki Margarita Photo keimenou Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή - Περίπου 1 στις 9 γυναίκες που θα συναντήσουμε καθημερινά κινδυνεύει να νοσήσει από καρκίνο του μαστού, γεγονός που αποδεικνύει πως ο συγκεκριμένος τύπος καρκίνου εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική αιτία νοσηρότητας και θνητότητας στον γυναικείο πληθυσμό. Αν και η ιατρική επιστήμη σήμερα μπορεί να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει αυτό τον τύπο καρκίνου πιο αποτελεσματικά από ποτέ, […]