geoplasty_pdo_lifting_threads.jpg

Λιφτινγκ Προσώπου με νήματα Icon BioMed – DreamUp

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

1 Απριλίου, 2015

Νικήστε το χρόνο σωστά και φυσικά. Νέο Lifting με DreamUp νήματα από την Icon BioMed, σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς χειρουργείο τώρα!

Η τεχνική συνίσταται στο να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου & σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας.

Lifting με νήματα PDO

Το lifting με νήματα PDO είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και σώματος χωρίς επέμβαση. Τα PDO Lifting Threads είναι 100% βιο-απορροφήσιμα.

Σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting αλλά αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Το υλικό PDO χρησιμοποιείται για την κατασκευή ραμμάτων στη χειρουργική και εφαρμόζεται συχνά στη συρραφή των εσωτερικών ιστών του σώματος αφού είναι πλήρως απορροφήσιμα. Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται ευρέως στην αισθητική ιατρική σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 5 χρόνια και παράγονται στη Νότιο Κορέα μετά από πολυετή έρευνα, ακολουθώντας αυστηρά τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE).

  • Φυσική δημιουργία κολλαγόνου & ελαστίνης.
  • Σύσφιξη και ανάπλαση δέρματος χωρίς χειρουργείο.
  • 100% ασφαλές χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.

Από τι υλικό είναι τα νήματα;

Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από PDO (Polydioxanone). Το PDO είναι ένα πολύ καλά μελετημένο υλικό και έχει χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται στην χειρουργική για πάρα πολλά έτη για συρραφή τραυμάτων. Απορροφούνται – διαλύονται από τον οργανισμό με υδρολυτική διαδικασία προς νερό και διοξείδιο του άνθρακα με πολύ προβλέψιμο ρυθμό και τρόπο. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο γύρω από το υλικό με τελικό αποτέλεσμα την εξαφάνιση του υλικού και την “αντικατάσταση” του από ίνες κολλαγόνου σε συγκεκριμένη διάταξη.

Πώς τοποθετούνται;

Η τοποθέτηση τους γίνεται με την χρήση των ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών μέσα στις οποίες είναι ήδη “οπλισμένα”. Κάθε βελόνα φέρει ένα νήμα και με την απλή εισαγωγή της στο δέρμα και την αφαίρεση της, το νήμα μένει στη θέση που έχουμε προκαθορίσει.

Σε ποιούς εφαρμόζεται;

Η εφαρμογή ταιριάζει κυρίως σε ηλικίες από 30 έτη και πάνω, σε ασθενείς των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη. Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να μπορέσει να δημιουργήσει την σωστή υποδομή κολλαγόνου.

Σε ποιά σημεία του σώματος;

Εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ, ρινοπαρειακές, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στους βραχίονες, πλάτη και στήθος.

Αποτελέσματα

Συνήθη αποτελέσματα είναι η απαλοιφή κατά 70% των ρινοπαρειακών πτυχών και της πτώσης των παρειών, με σαφή βελτίωση του οβάλ του προσώπου. Σε άλλες περιοχές του σώματος, η εφαρμογή δίνει άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης τα οποία βελτιώνονται μέρα με τη μέρα μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου μήνα οπότε και σταθεροποιείται η εικόνα για περίπου 18 μήνες οπότε και επανεξετάζεται η τοποθέτηση επιπλέον νημάτων για την διατήρηση του αποτελέσματος.

Επιπλοκές

Δεν υπάρχουν επιπλοκές πέρα από πολύ σπάνια ελαφρά τοπικά φαινόμενα.

Διάρκεια αποτελέσματος

Από 18 έως 24 μήνες.

 Απο τον πλαστικό χειρουργό Σπύρο Γεωργόπουλο

Loading

Άρθρα απο τον ίδιο συγγραφέα

geoplasty_pdo_lifting_threads.jpg Λιφτινγκ Προσώπου με νήματα Icon BioMed – DreamUp - Νικήστε το χρόνο σωστά και φυσικά. Νέο Lifting με DreamUp νήματα από την Icon BioMed, σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς χειρουργείο τώρα! Η τεχνική συνίσταται στο να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου & σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας. Lifting με νήματα PDO Το lifting […]
Αποκατάσταση Μαστού - Η αποκατάσταση μαστού αφορά γυναίκες που έχουν αφαιρέσει το σύνολο ή μέρος του μαστού κατά τη διάρκεια μαστεκτομής. Αυτή η χειρουργική επέμβαση αποκαθιστά τον μαστό έτσι ώστε να έχει περίπου το ίδιο μέγεθος και σχήμα με αυτό που είχε πριν. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, η θηλή και η θηλαία άλω μπορούν επίσης να προστεθούν. […]
nimata.png Λίφτινγκ προσώπου με νήματα Icon BioMed – DreamUp - Νικήστε το χρόνο σωστά και φυσικά. Νέο Lifting με DreamUp νήματα από την Icon BioMed, σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς χειρουργείο τώρα! Η τεχνική συνίσταται στο να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου & σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας. Lifting με νήματα PDO Το lifting […]
stithos.jpg Αυξητική μαστού: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε - Η αυξητική μαστού είναι μια διαδεδομένη αισθητική επέμβαση. Για όλες τις λεπτομέρειες που θα θέλατε να γνωρίζετε πριν πάρετε την απόφαση να προβείτε στην επέμβαση αυτή μας μίλησε ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ Σπύρος Γεωργόπουλος. Η αυξητική μαστού είναι μια διαδεδομένη αισθητική επέμβαση. Μπορείτε να επιλέξετε την αυξητική μαστού επειδή αισθάνεστε ότι το στήθος σας είναι […]