Εντυπωσιάστε στην παραλία

Εντυπωσιάστε στην παραλία!

ATHENS BEVERLY HILLS

2 Ιουνίου, 2014

Επίπεδη κοιλιά, σμιλεμένο σώμα, μηροί χωρίς κυτταρίτιδα, αλλά και λαμπερό, νεανικό δέρμα στο πρόσωπο, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάθε γυναίκα μετά τα 30+,  θα ήθελε να έχει λίγο πριν βγει στην παραλία και ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της.  Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε μη επεμβατικά αυτή την εποχή στο Athens Beverly Hills Medical Group για να εξασφαλίσετε εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία!

Κυτταρίτιδα & αντιμετώπιση χαλάρωσης με Coaxmed CRF
Η κυτταρίτιδα αποτελεί αιώνιο πρόβλημα για τις γυναίκες, που όμως χρήζει ιατρικής αντιμετώπισης – για αυτό και το να καταφεύγουμε σε κρέμες ή ινστιτούτα αισθητικής αμφιβόλου ποιότητας δεν εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά από κλινική εξέταση και διάγνωση, η δερματολόγος προτείνει τρόπους και στάδια αντιμετώπισης. Ένας από τους πλέον σύγχρονους και αποτελεσματικότερους τρόπους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας χωρίς επέμβαση,  είναι η  θεραπεία με Coaxmed CRF. «Με τη  δράση της συσκευής έχουμε ένα ισχυρό θερμικό αποτέλεσμα στους βαθύτερους ιστούς και κυρίως στο λιπώδη ιστό,  ενώ ταυτόχρονα με τον υπέρηχο δημιουργείται εντός των λιποκυττάρων  το φαινόμενο της σπηλαίωσης (μικρές κυψελίδες) με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή τους» εξηγεί η δερματολόγος Δρ Θεοδώρα Φατσέα.  Η πρωτοποριακή δράση του Coaxmed CRF έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Δύσκολα αισθητικά προβλήματα αντιμετωπίζονται,  όχι μόνο η κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος, αλλά  και η χαλάρωση της επιδερμίδας, επιτυγχάνοντας αποτέλεσμα σύσφιξης και τόνωσης.

Η θεραπεία διαρκεί, ανάλογα με την έκταση της περιοχής, περίπου μία ώρα  και προτείνονται  8-12 συνεδρίες, με απόσταση μίας εβδομάδας μεταξύ τους. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα συνδυάστε το Coaxmed CRF με μεσοθεραπεία σώματος.

Κρυολιπόλυση
Τέλος στην αφαίρεση του τοπικού λίπους με την μορφή της  λιποαναρρόφησης, που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα,   βάζει η επαναστατική θεραπεία κρυολιπόλυση. Η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους.
«Περιοχές όπου το τοπικό λίπος δύσκολα αντιμετωπίζεται με σωματική άσκηση, η μέθοδος του παγώματος” του λίπους μπορεί να δώσει άριστα αποτελέσματα στην εξάλειψή του» αναφέρει η δερματολόγος – αφροδισιολόγος Δρ Θεοδώρα Φατσέα, και προσθέτει: «Η ενέργεια της μεθόδου διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα,  ενώ δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιγξης του σώματος». Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα και χέρια.
Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 3 μήνες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Σε περίπτωση που εκτός από το τοπικό λίπος, υπάρχει και πρόβλημα χαλάρωσης και κυτταρίτιδας, η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί με Coaxmed CRF και μεσοθεραπεία σώματος.

Aποτρίχωση με laser νέας γενιάς
Η αποτρίχωση με υπερσύγχρονο laser που διαθέτει το Athens Beverly Hills Medical Group είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, επειδή η καταστροφή των θυλάκων είναι μη αναστρέψιμη. Με το laser νέα γενιάς, η αποτρίχωση (λόγω του ψυχρού αέρα) είναι ανώδυνη, απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες, ενώ το μεσοδιάστημα μεταξύ αυτών είναι αρκετά μεγαλύτερο!

Μεσοθεραπεία
Για έντονη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, απάλυνση ρυτίδων, αύξηση της σφριγηλότητας και λάμψη στο πρόσωπο, προτείνεται μεσοθεραπεία (ενέσιμη θεραπεία), με ειδική προετοιμασία ενυδάτωσης για αντιμετώπιση της έντονης ηλιοφάνειας του ελληνικού καλοκαιριού. Εκτός από το πρόσωπο, εφαρμόζεται και στο σώμα για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και λιπόλυσης στις περιοχές όπου παρατηρείται τοπικό πάχος.

Δρ Θεοδώρα Φατσέα
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
Athens Beverly Hills Medical Group
www.abh-medicalgroup.com
 

MyDoctors ajax loader

Άρθρα απο τον ίδιο συγγραφέα

Εντυπωσιάστε στην παραλία Εντυπωσιάστε στην παραλία! - Επίπεδη κοιλιά, σμιλεμένο σώμα, μηροί χωρίς κυτταρίτιδα, αλλά και λαμπερό, νεανικό δέρμα στο πρόσωπο, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάθε γυναίκα μετά τα 30+,  θα ήθελε να έχει λίγο πριν βγει στην παραλία και ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της.  Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε μη επεμβατικά αυτή την εποχή στο Athens Beverly Hills Medical […]