at-home-face-lift-1.jpg

3D Liquid Facelift

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

14 Δεκεμβρίου, 2016

Κατά τη διαδικασία γήρανσης του προσώπου τρία πράγματα συμβαίνουν και επιφέρουν όλες αυτές τις αλλαγές που μας τρομάζουν.

Πρώτα αρχίζει το πρόσωπο και αδειάζει σε όγκο. Ο λιπώδης ιστός ο οποίος λειτουργεί σαν υποστηρικτικό υπόβαθρο του δέρματος πάνω στο μυοσκελετικό σχηματισμό του προσώπου και “ξεφουσκώνει”.

Αυτό ξεκινάει από την ηλικία των 30 χρόνων και συνεχίζει με πιο έντονο ρυθμό από τα 38 έτη και έπειτα. Λόγω αυτού έχουμε αλλαγές από άδειασμα του οφθαλμικού κόγχου, του κεντρικού προσώπου και της κροταφικής χώρας.

Μετά τα 35 χρόνια αρχίζει και η δεύτερη αλλαγή στο πρόσωπο. Αυτή είναι η χαλάρωση και η διάσπαση των συνδέσμων του προσώπου που κρατούν συνεκτικά το δέρμα στον οστικό σκελετό. Χαλαρώνοντας οι συγκεκριμένοι αυτοί σύνδεσμοι επιτρέπουν να πέφτει το πρόσωπο και να δημιουργεί αναδιπλώσεις δέρματος.

Ταυτόχρονα ξεκινά η τρίτη αλλαγή φθοράς που αφορά την όψη και την χροιά του δέρματος. Λόγω των ακτινικών αλλοιώσεων το δέρμα αφυδατώνεται και ξηραίνεται. To μέτωπό μας ατονεί και γεμίζει ρυτίδες έκφρασης όπως και το μεσόφρυο.

Αυτό είναι μια αλλαγή η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται με αμείωτο βαθμό.

Το 3D Liquid Facelift αφορά την αναπλήρωση του όγκου του προσώπου όπως και την ανάκτηση της καλής υφής και χροιάς του δέρματος, σε συνδυασμό με εφαρμογή Botox για το μέτωπο και με θεραπευτική αγωγή για το δέρμα.

Αυτό γίνεται με την έγχυση υαλουρονικού οξέως υποδόρια ή πολυκαπρολακτίνης σε συγκεκριμένα σημεία στήριξης, όπως είναι τα ζυγωματικά, υπερόφρυα χώρα, κεντρικό πρόσωπο, πώγωνος, κάτω γνάθου.

Αναπληρώνοντας τον χαμένο όγκο στο πρόσωπο ξαναπροκαλούμε τέντωμα των ιστών.

Συμπληρωματικά επιδρούμε στην ποιότητα, στην υφή του δέρματος με μικροθεραπεία υαλουρονικού οξέους και φυτικού χημικού Peeling, έτσι ώστε να ξαναβρούμε τη λάμψη στο δέρμα του προσώπου.

Η ανάρρωση είναι άμεση και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προστασία πέρα της αντηλιακής προστασίας με καλή ενυδάτωση με αντηλιακή κρέμα.

Η θεραπεία αφορά ηλικίες από 35 με 45 χρόνων όπου τα προβλήματα χαλάρωσης των συνδέσμων και κατ’ επέκταση του δέρματος δεν είναι ιδιαίτερα εκτεταμένα.

Στα νέας γενιάς υποστηρικτικά υλικά ανάπλασης των κυττάρων του προσώπου είναι και η πολυκαπρολακτόνη.

Πολυκαπρολακτόνη: Είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα, που διεγείρει την αύξηση του κολλαγόνου του ίδιου του σώματός σας. Είναι το πρώτο δερματικό εμφύτευμα που προσφέρει μια πλήρως προσαρμοσμένη λύση, για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Γιατί Ellanse; Επιλέγοντας μια θεραπεία με πολυκαπρολακτόνη επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει περισσότερο χρόνο και θα κοστίσει λιγότερο από τα συμβατικά δερματικά εμφυτεύματα.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται  να επαναλάβετε τις θεραπείες κάθε 6 με 9 μήνες.

Οι επιλογές θεραπείας πολυκαπρολακτόνης δεν είναι μόνο διαθέσιμες για το πρόσωπο αλλά έχουν σχεδιαστεί ειδικά και για τα χέρια.

Είναι ένα ασφαλές και κλινικά τεκμηριωμένο συνθετικό δερματικό εμφύτευμα, κατασκευασμένο από μαλακά μικροσφαιρίδια πολυκαπρολακτόνης (PCL) που αιωρούνται σε ένα προσαρμόσιμο gel. Το PCL έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 20 χρόνια σε πολλά ιατρικά σκευάσματα με εγκρίσεις CE και FDA.

Έχει δοκιμαστεί κλινικά, όπου και επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό του προφίλ ως ένα βιοαπορροφήσιμο ιατρικό σκεύασμα. Φέρει τη σήμανση CE και κατασκευάζεται σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς οδηγίες διασφάλισης της ποιότητας.

Τι αίσθηση έχει η θεραπεία; (ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ)

Το Ellanse είναι μια μοναδική, απαλή και λεία σύνθεση, που εγχέεται μέσα από μια λεπτή βελόνα. Μπορεί να νοιώσετε ένα αίσθημα δυσφορίας. Σε μερικές περιπτώσεις είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί  μαζί με ένα τοπικό αναισθητικό για να μειωθεί αυτό.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Τυπικά περίπου μισή ώρα, αλλά εξαρτάται από την θεραπεία που υποβάλλεστε.

Πότε θα μπορώ να δώ αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία.

Πόση διάρκεια θα έχουν απότελεσμα;

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν από 1-4 χρόνια ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξετε και το πιο είναι το κατάλληλο για την δική σας περίπτωση.

Τι θα  πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;

Προτείνεται η αποφυγή του καυτού μπάνιου , η έντονη άσκηση για 24 ώρες και η έκθεση στον ήλιο και την ακτινοβολία UV για μία εβδομάδα μετά την θεραπεία.

Υπάρχουν επιπλοκές;

Επιπλοκές σχετικά με την αντίδραση στην ένεση, όπως το πρήξιμο, κοκκινίλα ή μελάνιασμα μπορεί αν προκύψουν. Αυτό τυπικά μπορεί να διαρκέσει 1-2 μέρες.

Το Ellanse μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, ενώ υπάρχει και το εξειδικευμένο EllanseHands, για την αναζωογόνηση και αποκατάσταση του χαμένου όγκου στα χέρια.

Η θεραπεία Ellanse απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν άμεσα, ορατά, φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Aπό τον Πλαστικό Χειρουργό Ανδρέα Ιωαννίδη.

Loading

Άρθρα απο τον ίδιο συγγραφέα

6aff4509a4e4aab31e87b0fece8e031e_xl.jpg i-laser lipolysis: Η καινοτόμος ιατρική μέθοδος που αλλάζει το σώμα σας - Το i-laser lipolysis αποδίδει χαμηλά επίπεδα ενέργειας laser στην περιοχή με τοπικό λίπος δημιουργώντας ένα χημικό σήμα στα λιπώδη κύτταρα με αποτέλεσμα να τα συρρικνώνει. Διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία περνούν μέσα από κανάλια των κυτταρικών μεμβρανών και μεταφέρονται σε ιστούς του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Έτσι […]
λάθος μπότοξ To λάθος μπότοξ μπορεί να προκαλέσει τύφλωση! - Για άλλη μια φορά στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η υπόθεση του 41χρονο κομμωτή από τη Λεμεσό ο οποίος παράνομα χορηγούσε μπότοξ ενώ δεν κατέχει την απαραίτητη εξειδίκευση. Ο 41χρονος κομμωτής ξανακτύπησε, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία και πλέον αναζητείται για άλλη μια φορά.  Μιλώντας στον Active και στην εκπομπή Ατζέντα (με την […]
14553565371814.jpg ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΘΑΜΠΟ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ, ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ? - Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης  σας προτείνει 3 τρόπους για να δώσετε λάμψη στην κουρασμένη όψη της επιδερμίδας σας. Μεσοθεραπεία Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη , χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και μέταλλα (minerals), αντιοξειδωτικούς παράγοντες […]
τοπικού πάχους 4 αποτελεσματικοί τρόποι για αντιμετώπιση τοπικού πάχους χωρίς νυστέρι - Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης σας παρουσιάζει 4 τρόπους καταπολέμησης τοπικού πάχους χωρίς νυστέρι, περίοδο ανάρρωσης και μεγάλο χρόνο αποθεραπείας. Κρυολιπόλυση Τι είναι; Είναι μια καινούρια επαναστατική μέθοδος η οποία βασίζεται στην επίδραση του ψύχους στο μεταβολισμό αλλά και στην επιβίωση του λιπώδους ιστού. Η Κρυολιπόλυση ασκεί ισχυρή ψύξη για 1 ώρα και έτσι προκαλεί […]
face1.jpg Ήπια Ανόρθωση Προσώπου - Η ήπια ανόρθωση του προσώπου είναι μη χειρουργική προσέγγιση στην ανανέωση του προσώπου και του λίφτινγκ χρησιμοποιώντας νέες πατενταρισμένες BPS (barbed polypropylene sutures) νημάτων. Τι ακριβώς είναι τα BPS νήματα Υπάρχουν πολυπροπυλενικές ραφές σχεδιασμένες με κατευθυνόμενες εγκοπές (αγκαθωτές), οι οποίες καθώς τοποθετούνται κάτω από το δέρμα τα BPS νήματα, σχηματίζουν μια δομή στήριξης για το […]
at-home-face-lift-1.jpg 3D Liquid Facelift - Κατά τη διαδικασία γήρανσης του προσώπου τρία πράγματα συμβαίνουν και επιφέρουν όλες αυτές τις αλλαγές που μας τρομάζουν. Πρώτα αρχίζει το πρόσωπο και αδειάζει σε όγκο. Ο λιπώδης ιστός ο οποίος λειτουργεί σαν υποστηρικτικό υπόβαθρο του δέρματος πάνω στο μυοσκελετικό σχηματισμό του προσώπου και “ξεφουσκώνει”. Αυτό ξεκινάει από την ηλικία των 30 χρόνων και συνεχίζει […]
ΑΚΜΗ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ - Ναι η ακμή εμφανίζεται στην εφηβεία αλλά όχι μόνο. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ότι και σε άντρες και σε γυναίκες που παρουσιάζουν ακμή στην ενηλικίωση ή και μετά. Όπως π.χ. σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης . Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παράγεται περισσότερο σμήγμα και οι σμηγματογόνοι […]
det_botox.jpg Μπότοξ: τέλος στην ημικρανία - Η ημικρανία είναι μια χρόνια νευρολογική κατάσταση που έχει ως βασικό της σύμπτωμα έντονο πονοκέφαλο, συχνά περιορισμένο στη μία πλευρά του κεφαλιού. Ανήκει στην κατηγορία των πρωτοπαθών πονοκεφάλων, δηλαδή στις περισσότερες περιπτώσεις δεν εκδηλώνεται λόγω κάποιας άλλης πάθησης. Οι περιοχές του κεφαλιού όπου εντοπίζεται ο πόνος είναι πίσω από το ένα μάτι και τον κρόταφο. […]
download.jpg ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ - ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη , χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και μέταλλα (minerals), αντιοξειδωτικούς παράγοντες και άλλα πολλά που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο […]
shutterstock_79221448.jpg Η μη επεμβατική λύση για μαύρους κύκλους – περιοφθάλμιες και περιστωματικές ρυτίδες - ThermiSmooth: είναι μια μη επεμβατική διαδικασία για την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και χαλάρωση του δέρματος. Οι άνθρωποι που ανησυχούν για τη χαλάρωση του δέρματος και των γραμμών του προσώπου και δεν είναι έτοιμοι για την πλαστική χειρουργική είναι πολύ καλοί υποψήφιοι για τέτοιου είδους υπηρεσίες. Το ThermiSmooth όπως και το ThermiTight παρέχει […]
m__dsc7810-18.jpg ΤhermiDry - Βιώνοντας υπερβολική εφίδρωση ή υπεριδρωσία, είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους. Μπορεί να είναι ενοχλητικό και αδιάκριτο στη ζωή μας, και μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστη. Πάνω από είκοσι χρόνια οι γιατροί έχουν δοκιμάσει ποικίλες  διαδικασίες που αφορούν τη μακροπρόθεσμη μείωσης της υπεριδρωσίας (υπερβολική εφίδρωση), όπως με χειρουργικές επεμβάσεις,  εκτομή, απόξεση (ξύσιμο), ή λιποαναρρόφηση […]
gynaika-kynigos.jpg Lifting Γεννητικής Χώρας! - Το ThermiVa είναι μια μη χειρουργική θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF) για  σύσφιξη και  αναζωογόνηση του κόλπο  τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Είναι το καλούμενο μη επεμβατικό Lifting γεννητικής χώρας.  Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, ειδικά μετά την εγκυμοσύνη, προκύπτει υπερβολική χαλάρωση των μυών του κόλπου. Αυτή η βλάβη μπορεί να μειώσει την αίσθηση […]
stikoudi652.jpg ΝΗΜΑΤΑ PDO ΣΤΟ ΣΩΜΑ! - Νήματα PDO στο σώμα   Τα νήματα PDO είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του σώματος αλλά και την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος χωρίς επέμβαση.Τα νήματα σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Νήματα PDO στο σώμα Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από […]
diplosagono-ipopgr.jpg Η λύση στο διπλοσάγονο με Υδρολιπόλυση! - Τι είναι η Υδρολυπόλυση? Η Υδρολυπόλυση αποτελεί σήμερα την πιο δημοφιλή μη-χειρουργική εναλλακτική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, επιτυγχάνοντας άμεση μείωση του τοπικού λίπους χωρίς το ρίσκο μιας χειρουργικής επέμβασης. Είναι μια ενέσιμη θεραπεία που με την έγχυση λιποδιαλυτικής δραστικής ουσίας διαλύει τα εντοπισμένα αποθέματα λίπους. Που οφείλεται το διπλοσάγονο? Το διπλοσάγονο οφείλεται στη χαλάρωση των μυών […]
Liquid Facelift Μη-Επεμβατικό Liquid Facelift - Η Πλαστική Χειρουργική ολοένα και βελτιώνεται στον τρόπο αντιμετώπισης της γήρανσης και των αποτελεσμάτων της στο σώμα και στο πρόσωπο. Η αρχική αντίληψη ήταν εντελώς μονοδιάστατη και επίπεδη. Πιστεύαμε ότι η κύρια αιτία στα σημάδια της γήρανσης ήταν η χαλάρωση και η πτώση των ιστών λόγω του αμείλικτου νόμου της βαρύτητας. Όλες οι χειρουργικές μέθοδοι […]
14168571049557.jpg Ανόρθωση Λαιμού ! - Συνήθως η ανόρθωση λαιμού είναι μέρος της ανόρθωσης του προσώπου, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί και από μόνη της. Η χειρουργική διαδικασία Το χειρουργείο στο λαιμό εκτελείται βάσει τομών γύρω από τα αυτιά και μικρών τομών κάτω από το πηγούνι. Όταν υπάρχει αρκετή ποσότητα παραπάνω δέρματος, θα χρειαστεί να μετακινηθεί ως μέρος της ανόρθωσης. Αυτή η […]
mastos2.jpeg Γυναικομαστία! - Η γυναικομαστία είναι μία κατάσταση, η οποία σπανίως συζητείται, στην πραγματικότητα όμως είναι αρκετά κοινή, μερικές φορές έχουμε μόνο λιπομαστία και όχι αληθινό μαζικό αδένα. Η γυναικομαστία υπολογίζεται ότι επηρεάζει 40% με 60% του συνόλου του ανδρικού πληθυσμού. Είναι πιθανό να εμφανίζεται μονόπλευρα ή και αμφοτερόπλευρα (και στους δύο μαστούς) και να ποικίλει σε βαρύτητα […]
pdo-685x320.jpg Ήπια Ανόρθωση Προσώπου! - Η ήπια ανόρθωση του προσώπου είναι μη χειρουργική προσέγγιση στην ανανέωση του προσώπου και του λίφτινγκ χρησιμοποιώντας νέες πατενταρισμένες BPS (barbed polypropylene sutures) νημάτων. Τι ακριβώς είναι τα BPS νήματα Υπάρχουν πολυπροπυλενικές ραφές σχεδιασμένες με κατευθυνόμενες εγκοπές (αγκαθωτές), οι οποίες καθώς τοποθετούνται κάτω από το δέρμα τα BPS νήματα, σχηματίζουν μια δομή στήριξης για το […]
pegasus_large_t_209761_106142397.jpg Θεραπείες με Βλαστοκύτταρα -   Η PRP Skin Regeneration Therapy είναι μορφή ανανέωσης και αντιγηραντικής θεραπείας για πρόσωπο και σώμα χρησιμοποιώντας κύτταρα από περιφερικό αίμα του ίδιου του ασθενή, όπως αιμοπετάλια, λευκά αιμοσφαίρια, βλαστοκύτταρα. Η καινούρια τεχνική εμπλουτισμού με αυξητικούς παράγοντες (Growth Factors) πολλαπλασίασε την αποτελεσματικότητα της τεχνικής και τη διάρκεια του αποτελέσματος. Στην ουσία, η τεχνική αυτή στηρίζεται […]
geneio2.jpg Πωγωνοπλαστική - Η επέμβαση που μπορεί να αλλάξει τη συνολική εικόνα του προσώπου σε 40 λεπτά. Η επέμβαση της πωγωνοπλαστικής μπορεί να γίνει στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού, σε χειρουργείο ημερήσιας νοσηλείας, σε κλινική ή σε νοσοκομείο με κανονική νοσηλεία. Υπάρχουν περιπτώσεις υποπλασίας του γενείου (πηγούνι) ή πίσω θέσεις αυτού. Αυτό μπορεί να διορθωθεί με πολλούς τρόπους. […]
diana_by_davidbenoliel-d5grmpv-5.jpg Θεραπείες με βλαστοκύτταρα - Η PRP Skin Regeneration Therapy είναι μορφή ανανέωσης και αντιγηραντικής θεραπείας για πρόσωπο και σώμα χρησιμοποιώντας κύτταρα από περιφερικό αίμα του ίδιου του ασθενή, όπως αιμοπετάλια, λευκά αιμοσφαίρια, βλαστοκύτταρα. Η καινούρια τεχνική εμπλουτισμού με αυξητικούς παράγοντες (Growth Factors) πολλαπλασίασε την αποτελεσματικότητα της τεχνικής και τη διάρκεια του αποτελέσματος. Στην ουσία, η τεχνική αυτή στηρίζεται στην […]
-------------------------500x320-1.jpg Μη-Επεμβατική (Liquid) Ρινοπλαστική - Η εξέλιξη στις τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής επικεντρώνεται ολοένα και πιο έντονα στη μείωση της χειρουργικής και τραυματικής παρέμβασής μας. Η γνώση του Πλαστικού Χειρουργού στην ανατομία του σώματος και του προσώπου στην διαδικασία γήρανσης, αλλά και στην φυσιολογία της επούλωσης, αποτελεί και την εγγύηση στην ανάπτυξη καινούργιων μεθόδων για προβλήματα που παλαιότερα έχρηζαν καθαρά […]
ln11003750-1.jpg Αφυδατωμένη επιδερμίδα; Όχι, εγώ! - Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της επιδερμίδας είναι η αφυδάτωση, η έλλειψη δηλαδή νερού από τις στιβάδες της επιδερμίδας, που κάνει την επιδερμίδα να αποκτά μια τραχιά όψη που στην αφή δίνει την εντύπωση χαρτιού. Πώς πρέπει λοιπόν να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας για να είναι λεία και λαμπερή; Παρ’όλο που υπάρχουν και παθολογικές καταστάσεις […]
tromaktiko1.jpg Καφέ κηλίδες - Οι καφέ κηλίδες – Πανάδες ( εφηλίδες ), μας αφορούν όλους Οι συνθήκες εμφάνισης των καφέ κηλίδων είναι ποικίλες και μερικές φορές απρόβλεπτες. Εάν κάποιες φορές δεν είναι δυνατό να τις προλάβουμε αποφεύγοντας τη λήψη κάποιων φαρμάκων ή χρησιμοποιώντας αποτελεσματική αντιηλιακή προστασία σε δέρμα ιδιαίτερα εκτεθειμένο σε κίνδυνο δημιουργίας καφέ κηλίδων, τότε πρέπει να φροντίσουμε […]
kyttaritida-04.jpg Η Πλαστική Χειρουργική προτείνει λύσεις για την κυτταρίτιδα - Εννιά στις δέκα γυναίκες άνω των 20 ετών έχουν κυτταρίτιδα η οποία δημιουργείται λόγω 3 παραγόντων. 1. Λόγω συσσώρευσης εξωκυττάριου υγρού το οποίο πιέζει τα επιφανειακά λιπώδη κύτταρα προς την επιφάνεια. 2. Λόγω αύξησης του όγκου των λιπωδών κυττάρων ( τοπικό πάχος ). 3. Λόγω ανατομικής ύπαρξης κάθετων ινώδων συμφύσεων στις γυναίκες οι οποίες συμφύσεις […]
facial_0-1.jpg Πολυκαπρολακτόνη. Ένα καινούριο ενέσημο υλικό με ιστορία χρήσης στην Ιατρική πέραν των 40 ετών. - Ένα επαναστατικό υλικό έγχυσης προσώπου και σώματος έχει κάνει την εμφάνιση του και ήδη έχει κερδίσει διακρίσεις ευρηματικότητας το 2011 και έχει αποκτήσει μεγάλο εύρος εφαρμογών στον τομέα αντιγήρανσης προσώπου και σώματος. Το προϊόν αυτό έχει εγκριθεί τόσο απο την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και από το FDA Αμερικής και μπορεί να τροποποιήσει την διάρκεια του […]