at-home-face-lift-1.jpg

3D Liquid Facelift

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

14 Δεκεμβρίου, 2016

Κατά τη διαδικασία γήρανσης του προσώπου τρία πράγματα συμβαίνουν και επιφέρουν όλες αυτές τις αλλαγές που μας τρομάζουν.

Πρώτα αρχίζει το πρόσωπο και αδειάζει σε όγκο. Ο λιπώδης ιστός ο οποίος λειτουργεί σαν υποστηρικτικό υπόβαθρο του δέρματος πάνω στο μυοσκελετικό σχηματισμό του προσώπου και “ξεφουσκώνει”.

Αυτό ξεκινάει από την ηλικία των 30 χρόνων και συνεχίζει με πιο έντονο ρυθμό από τα 38 έτη και έπειτα. Λόγω αυτού έχουμε αλλαγές από άδειασμα του οφθαλμικού κόγχου, του κεντρικού προσώπου και της κροταφικής χώρας.

Μετά τα 35 χρόνια αρχίζει και η δεύτερη αλλαγή στο πρόσωπο. Αυτή είναι η χαλάρωση και η διάσπαση των συνδέσμων του προσώπου που κρατούν συνεκτικά το δέρμα στον οστικό σκελετό. Χαλαρώνοντας οι συγκεκριμένοι αυτοί σύνδεσμοι επιτρέπουν να πέφτει το πρόσωπο και να δημιουργεί αναδιπλώσεις δέρματος.

Ταυτόχρονα ξεκινά η τρίτη αλλαγή φθοράς που αφορά την όψη και την χροιά του δέρματος. Λόγω των ακτινικών αλλοιώσεων το δέρμα αφυδατώνεται και ξηραίνεται. To μέτωπό μας ατονεί και γεμίζει ρυτίδες έκφρασης όπως και το μεσόφρυο.

Αυτό είναι μια αλλαγή η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται με αμείωτο βαθμό.

Το 3D Liquid Facelift αφορά την αναπλήρωση του όγκου του προσώπου όπως και την ανάκτηση της καλής υφής και χροιάς του δέρματος, σε συνδυασμό με εφαρμογή Botox για το μέτωπο και με θεραπευτική αγωγή για το δέρμα.

Αυτό γίνεται με την έγχυση υαλουρονικού οξέως υποδόρια ή πολυκαπρολακτίνης σε συγκεκριμένα σημεία στήριξης, όπως είναι τα ζυγωματικά, υπερόφρυα χώρα, κεντρικό πρόσωπο, πώγωνος, κάτω γνάθου.

Αναπληρώνοντας τον χαμένο όγκο στο πρόσωπο ξαναπροκαλούμε τέντωμα των ιστών.

Συμπληρωματικά επιδρούμε στην ποιότητα, στην υφή του δέρματος με μικροθεραπεία υαλουρονικού οξέους και φυτικού χημικού Peeling, έτσι ώστε να ξαναβρούμε τη λάμψη στο δέρμα του προσώπου.

Η ανάρρωση είναι άμεση και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προστασία πέρα της αντηλιακής προστασίας με καλή ενυδάτωση με αντηλιακή κρέμα.

Η θεραπεία αφορά ηλικίες από 35 με 45 χρόνων όπου τα προβλήματα χαλάρωσης των συνδέσμων και κατ’ επέκταση του δέρματος δεν είναι ιδιαίτερα εκτεταμένα.

Στα νέας γενιάς υποστηρικτικά υλικά ανάπλασης των κυττάρων του προσώπου είναι και η πολυκαπρολακτόνη.

Πολυκαπρολακτόνη: Είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα, που διεγείρει την αύξηση του κολλαγόνου του ίδιου του σώματός σας. Είναι το πρώτο δερματικό εμφύτευμα που προσφέρει μια πλήρως προσαρμοσμένη λύση, για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Γιατί Ellanse; Επιλέγοντας μια θεραπεία με πολυκαπρολακτόνη επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει περισσότερο χρόνο και θα κοστίσει λιγότερο από τα συμβατικά δερματικά εμφυτεύματα.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται  να επαναλάβετε τις θεραπείες κάθε 6 με 9 μήνες.

Οι επιλογές θεραπείας πολυκαπρολακτόνης δεν είναι μόνο διαθέσιμες για το πρόσωπο αλλά έχουν σχεδιαστεί ειδικά και για τα χέρια.

Είναι ένα ασφαλές και κλινικά τεκμηριωμένο συνθετικό δερματικό εμφύτευμα, κατασκευασμένο από μαλακά μικροσφαιρίδια πολυκαπρολακτόνης (PCL) που αιωρούνται σε ένα προσαρμόσιμο gel. Το PCL έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 20 χρόνια σε πολλά ιατρικά σκευάσματα με εγκρίσεις CE και FDA.

Έχει δοκιμαστεί κλινικά, όπου και επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό του προφίλ ως ένα βιοαπορροφήσιμο ιατρικό σκεύασμα. Φέρει τη σήμανση CE και κατασκευάζεται σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς οδηγίες διασφάλισης της ποιότητας.

Τι αίσθηση έχει η θεραπεία; (ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ)

Το Ellanse είναι μια μοναδική, απαλή και λεία σύνθεση, που εγχέεται μέσα από μια λεπτή βελόνα. Μπορεί να νοιώσετε ένα αίσθημα δυσφορίας. Σε μερικές περιπτώσεις είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί  μαζί με ένα τοπικό αναισθητικό για να μειωθεί αυτό.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Τυπικά περίπου μισή ώρα, αλλά εξαρτάται από την θεραπεία που υποβάλλεστε.

Πότε θα μπορώ να δώ αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία.

Πόση διάρκεια θα έχουν απότελεσμα;

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν από 1-4 χρόνια ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξετε και το πιο είναι το κατάλληλο για την δική σας περίπτωση.

Τι θα  πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;

Προτείνεται η αποφυγή του καυτού μπάνιου , η έντονη άσκηση για 24 ώρες και η έκθεση στον ήλιο και την ακτινοβολία UV για μία εβδομάδα μετά την θεραπεία.

Υπάρχουν επιπλοκές;

Επιπλοκές σχετικά με την αντίδραση στην ένεση, όπως το πρήξιμο, κοκκινίλα ή μελάνιασμα μπορεί αν προκύψουν. Αυτό τυπικά μπορεί να διαρκέσει 1-2 μέρες.

Το Ellanse μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, ενώ υπάρχει και το εξειδικευμένο EllanseHands, για την αναζωογόνηση και αποκατάσταση του χαμένου όγκου στα χέρια.

Η θεραπεία Ellanse απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν άμεσα, ορατά, φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Aπό τον Πλαστικό Χειρουργό Ανδρέα Ιωαννίδη.

MyDoctors ajax loader

Άρθρα απο τον ίδιο συγγραφέα

6aff4509a4e4aab31e87b0fece8e031e_xl.jpg i-laser lipolysis: Η καινοτόμος ιατρική μέθοδος που αλλάζει το σώμα σας - Το i-laser lipolysis αποδίδει χαμηλά επίπεδα ενέργειας laser στην περιοχή με τοπικό λίπος δημιουργώντας ένα χημικό σήμα στα λιπώδη κύτταρα με αποτέλεσμα να τα συρρικνώνει. Διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία περνούν μέσα από κανάλια των κυτταρικών μεμβρανών και μεταφέρονται σε ιστούς του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Έτσι […]
λάθος μπότοξ To λάθος μπότοξ μπορεί να προκαλέσει τύφλωση! - Για άλλη μια φορά στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η υπόθεση του 41χρονο κομμωτή από τη Λεμεσό ο οποίος παράνομα χορηγούσε μπότοξ ενώ δεν κατέχει την απαραίτητη εξειδίκευση. Ο 41χρονος κομμωτής ξανακτύπησε, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία και πλέον αναζητείται για άλλη μια φορά.  Μιλώντας στον Active και στην εκπομπή Ατζέντα (με την […]
14553565371814.jpg ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΘΑΜΠΟ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ, ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ? - Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης  σας προτείνει 3 τρόπους για να δώσετε λάμψη στην κουρασμένη όψη της επιδερμίδας σας. Μεσοθεραπεία Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη , χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και μέταλλα (minerals), αντιοξειδωτικούς παράγοντες […]
τοπικού πάχους 4 αποτελεσματικοί τρόποι για αντιμετώπιση τοπικού πάχους χωρίς νυστέρι - Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης σας παρουσιάζει 4 τρόπους καταπολέμησης τοπικού πάχους χωρίς νυστέρι, περίοδο ανάρρωσης και μεγάλο χρόνο αποθεραπείας. Κρυολιπόλυση Τι είναι; Είναι μια καινούρια επαναστατική μέθοδος η οποία βασίζεται στην επίδραση του ψύχους στο μεταβολισμό αλλά και στην επιβίωση του λιπώδους ιστού. Η Κρυολιπόλυση ασκεί ισχυρή ψύξη για 1 ώρα και έτσι προκαλεί […]
face1.jpg Ήπια Ανόρθωση Προσώπου - Η ήπια ανόρθωση του προσώπου είναι μη χειρουργική προσέγγιση στην ανανέωση του προσώπου και του λίφτινγκ χρησιμοποιώντας νέες πατενταρισμένες BPS (barbed polypropylene sutures) νημάτων. Τι ακριβώς είναι τα BPS νήματα Υπάρχουν πολυπροπυλενικές ραφές σχεδιασμένες με κατευθυνόμενες εγκοπές (αγκαθωτές), οι οποίες καθώς τοποθετούνται κάτω από το δέρμα τα BPS νήματα, σχηματίζουν μια δομή στήριξης για το […]
at-home-face-lift-1.jpg 3D Liquid Facelift - Κατά τη διαδικασία γήρανσης του προσώπου τρία πράγματα συμβαίνουν και επιφέρουν όλες αυτές τις αλλαγές που μας τρομάζουν. Πρώτα αρχίζει το πρόσωπο και αδειάζει σε όγκο. Ο λιπώδης ιστός ο οποίος λειτουργεί σαν υποστηρικτικό υπόβαθρο του δέρματος πάνω στο μυοσκελετικό σχηματισμό του προσώπου και “ξεφουσκώνει”. Αυτό ξεκινάει από την ηλικία των 30 χρόνων και συνεχίζει […]
ΑΚΜΗ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ - Ναι η ακμή εμφανίζεται στην εφηβεία αλλά όχι μόνο. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ότι και σε άντρες και σε γυναίκες που παρουσιάζουν ακμή στην ενηλικίωση ή και μετά. Όπως π.χ. σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης . Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παράγεται περισσότερο σμήγμα και οι σμηγματογόνοι […]
det_botox.jpg Μπότοξ: τέλος στην ημικρανία - Η ημικρανία είναι μια χρόνια νευρολογική κατάσταση που έχει ως βασικό της σύμπτωμα έντονο πονοκέφαλο, συχνά περιορισμένο στη μία πλευρά του κεφαλιού. Ανήκει στην κατηγορία των πρωτοπαθών πονοκεφάλων, δηλαδή στις περισσότερες περιπτώσεις δεν εκδηλώνεται λόγω κάποιας άλλης πάθησης. Οι περιοχές του κεφαλιού όπου εντοπίζεται ο πόνος είναι πίσω από το ένα μάτι και τον κρόταφο. […]
download.jpg ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ - ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη , χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και μέταλλα (minerals), αντιοξειδωτικούς παράγοντες και άλλα πολλά που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο […]
shutterstock_79221448.jpg Η μη επεμβατική λύση για μαύρους κύκλους – περιοφθάλμιες και περιστωματικές ρυτίδες - ThermiSmooth: είναι μια μη επεμβατική διαδικασία για την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και χαλάρωση του δέρματος. Οι άνθρωποι που ανησυχούν για τη χαλάρωση του δέρματος και των γραμμών του προσώπου και δεν είναι έτοιμοι για την πλαστική χειρουργική είναι πολύ καλοί υποψήφιοι για τέτοιου είδους υπηρεσίες. Το ThermiSmooth όπως και το ThermiTight παρέχει […]