ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ; Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

Γράφτηκε από ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑ :: [Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2019 18:58]
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ; Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕ...

Τη σημερινή εποχή λόγω της κακής διατροφής και της καθιστικής ζωής η παχυσαρκία έχει αυξηθεί επικίνδυνα. Αυτά τα άτομα έχουν πολλά προβλήματα υγείας όπως και ψυχολογικά προβλήματα: χαμηλή αυτοεκτίμηση, σεξουαλικά προβλήματα, κατάθλιψη κλπ. Η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας είναι ένα μακροχρόνιο, δύσκολο πρόβλημα το οποίο έχει ως σκοπό να βοηθήσει στην επίλυση των οργανικών και των ψυχολογικών προβλημάτων.

Τι γίνεται όμως μετά την απώλεια των περιττών κιλών; Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι χάνουν 40- 50 ακόμα και 100 κιλά. Με αυτήν την τεράστια απώλεια βάρους επέρχεται χαλάρωση του δέρματος: περίσσεια δέρματος στην κοιλιά και στους μηρούς, πτώση των γλουτών, πτώση των μαστών κλπ. Η γυμναστική, οι κρέμες και τα διάφορα μηχανήματα δεν μπορούν να βοηθήσουν. Η χαλάρωση είναι τόσο μεγάλη που για να διορθωθεί η μόνη λύση είναι το χειρουργείο: κοιλιοπλαστική, ανόρθωση μαστών με ή χωρίς σιλικόνες, ανόρθωση γλουτών ή μηρών κλπ.
Το αποτέλεσμα είναι ότι οι ασθενείς έχουν χάσει πολλά κιλά αλλά η εμφάνιση τους εξακολουθεί να είναι προβληματική και αισθάνονται μειονεκτικά. Οι υποψήφιοι πιθανώς να χρειαστούν αρκετές επεμβάσεις, οι οποίες πρέπει να γίνουν 6-12 μήνες μετά που σταθεροποιηθεί το βάρος τους.

Αυτά τα χειρουργεία έχουν πολύ καλά και μόνιμα αποτελέσματα, αλλά ακόμα και μετά το χειρουργείο πρέπει κάποιος να τρέφετε σωστά και να γυμνάζεται.

Τη σημερινή εποχή δεν είναι ανάγκη να μένετε εγκλωβισμένοι σε μια εικόνα η οποία δεν σας ικανοποιεί. Μην ακούτε συμβουλές τρίτων ή οδηγίες από κάποια έντυπα αμφίβολης ποιότητας και κύρους. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και αν ενδιαφέρεστε να υποβληθείτε σε κάποια επέμβαση καλό είναι να επισκεφθείτε έναν ειδικό Πλαστικό Χειρουργό, ο οποίος θα μπορέσει να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Από την πλαστικό χειρουργό Λουίζα Μιχαλάκη

Social share
DMC Firewall is a Joomla Security extension!